Изложение Архитектурно-строителна седмица започва на 29 март

Публикувано на 07/03/2023 от | Последна редакция на 04/04/2023 | Видяно 4 643 пъти

В новия формат Green Energy откриваме решения за енергийната ефективност и възобновяемата енергия.

Българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица ще можем да посетим от 29 март до 1 април в Интер Експо Център. Изложението ще се проведе заедно с новия формат за енергийна ефективност Green Energy, изложението на едрата строителна техника АТЕСТ Експо и форума на мебелната промишленост ЕКСПОМЕБЕЛ.

На последното издание в Архитектурно-строителна седмица се включиха 211 изложители с над 660 бранда от 11 държави. Сега 23-ото издание ни посреща с прецизното сегментиране. Всяка изложбена зала е посветена на конкретни строителни компоненти. В отделни пространства ще има решения за „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградната автоматизация”, “ОВиК“.

Врати отваря Green Energy – форматът на енергийната ефективност, възобнояваемата енергия, управление на отпадъците и рециклирането, SMART системи, електромобилност. Изложението обединява високотехнологични и ефективни решения, които са в основата на строителството. След големия интерес и рекордните сделки през 2022г., паралелно с Архитектурно-строителна седмица отново врати отваря АТЕСТ Експо. Реализирано с усилията на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), в Интер Експо Център ще видим впечатляваща строителна, минна и горска техника.

Билет за посещение на изложенията можем да се закупим през онлайн платформата www.buildingweek.bg или на касите на Интер Експо Център.


Събитието на мебелния бранш

Важна съставка в изложбения микс от 29 март до 1 април ще бъде ЕКСПОМЕБЕЛ. На форума на мебелната промишленост, обзавеждането и интериорния дизайн посетителите ще открият решения за корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, матраците и подматрачните рамки, маси и столове, мебели за офиса и други. ЕКСПОМЕБЕЛ приема ключовите DIBLA DESIGN AWARDS 2022, които ще излъчат носителите на наградите „Дизайнер на годината“, „Обществен интериор“ и „Жилищен интериор“.

От 29 март до 1 април Архитектурно-строителна седмица, заедно с Green Energy, АТЕСТ Експо, и в симбиоза с ЕКСПОМЕБЕЛ, ще надхвърли 19 000 кв.м. площ. Продължава развитието на професионална съпътстваща програма, след като през миналата година в повече от 10 професионални формата се дискутираха тенденциите, иновациите и актуалните въпроси.

Като основен компонент за успеха на Архитектурно-строителна седмица организаторите определят подкрепата на браншовите организации: Камара на строителите в България, Камара на архитектите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Българска асоциация за изолации в строителството, Българска асоциация на фасадната индустрия, Асоциация на търговците на едра строителна техника, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие, Национална компания индустриални зони, Българска агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Кои са водещите тенденции, машини, технологии и перспективите за развитие пред бранша, ще разберем от 29 март до 1 април. Билет можем да закупим през онлайн платформата www.buildingweek.bg, както и на място – от касите на Интер Експо Център.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта