Събитието на мебелния бранш

Последна редакция на 05/05/2024 от Anna Stankova

Важна съставка в изложбения микс от 29 март до 1 април ще бъде ЕКСПОМЕБЕЛ. На форума на мебелната промишленост, обзавеждането и интериорния дизайн посетителите ще открият решения за корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, матраците и подматрачните рамки, маси и столове, мебели за офиса и други. ЕКСПОМЕБЕЛ приема ключовите DIBLA DESIGN AWARDS 2022, които ще излъчат носителите на наградите „Дизайнер на годината“, „Обществен интериор“ и „Жилищен интериор“.

От 29 март до 1 април Архитектурно-строителна седмица, заедно с Green Energy, АТЕСТ Експо, и в симбиоза с ЕКСПОМЕБЕЛ, ще надхвърли 19 000 кв.м. площ. Продължава развитието на професионална съпътстваща програма, след като през миналата година в повече от 10 професионални формата се дискутираха тенденциите, иновациите и актуалните въпроси.

Като основен компонент за успеха на Архитектурно-строителна седмица организаторите определят подкрепата на браншовите организации: Камара на строителите в България, Камара на архитектите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Българска асоциация за изолации в строителството, Българска асоциация на фасадната индустрия, Асоциация на търговците на едра строителна техника, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие, Национална компания индустриални зони, Българска агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Кои са водещите тенденции, машини, технологии и перспективите за развитие пред бранша, ще разберем от 29 март до 1 април. Билет можем да закупим през онлайн платформата www.buildingweek.bg, както и на място – от касите на Интер Експо Център.

Свързано:

снимки, идеи и вдъхновения за дома Изложение Архитектурно-строителна седмица започва на 29 март