Изложение Архитектурно-строителна седмица започва на 29 март

Последна редакция на 05/05/2024 от Anna Stankova

В новия формат Green Energy откриваме решения за енергийната ефективност и възобновяемата енергия.

Българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица ще можем да посетим от 29 март до 1 април в Интер Експо Център. Изложението ще се проведе заедно с новия формат за енергийна ефективност Green Energy, изложението на едрата строителна техника АТЕСТ Експо и форума на мебелната промишленост ЕКСПОМЕБЕЛ.

На последното издание в Архитектурно-строителна седмица се включиха 211 изложители с над 660 бранда от 11 държави. Сега 23-ото издание ни посреща с прецизното сегментиране. Всяка изложбена зала е посветена на конкретни строителни компоненти. В отделни пространства ще има решения за „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградната автоматизация”, “ОВиК“.

Врати отваря Green Energy – форматът на енергийната ефективност, възобнояваемата енергия, управление на отпадъците и рециклирането, SMART системи, електромобилност. Изложението обединява високотехнологични и ефективни решения, които са в основата на строителството. След големия интерес и рекордните сделки през 2022г., паралелно с Архитектурно-строителна седмица отново врати отваря АТЕСТ Експо. Реализирано с усилията на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), в Интер Експо Център ще видим впечатляваща строителна, минна и горска техника.

Билет за посещение на изложенията можем да се закупим през онлайн платформата www.buildingweek.bg или на касите на Интер Експо Център.

Свързано:

Изложение Архитектурно-строителна седмица започва на 29 март