Новогодишни обещания за по-удобно ежедневие през Новата 2023 г.

Публикувано на 19/12/2022 от | Последна редакция на 08/01/2024 | Видяно 1 991 пъти

В края на всяка година и навечерието на новата много от нас правят обещания за лична промяна, създаване на нови добри практики или оставяне на други в миналото, защото усъвършенстването е това, което ни движи напред. 

Домът ни също се нуждае от промяна, защото практичните избори са в основата на по-удобното ежедневие, разбира се, повече спокойствие за самите нас. 

Ето и няколко функционални идеи, ако все още не сте направили подарък на себе си или някои близки, които със сигурност ще бъдат дълготраен и добър избор за много повече от празничните дни.


Повече уют у дома

През този сезон топлината е ключов елемент от представа ни за домашен уют. Независимо какъв източник на отопление сме избрали, идеята за домашна камина и звукът от припукващ огън изкушава всеки от нас. В идеята за домашна камина има неща сантиментално, празнично и луксозно. Но не и в мисълта за поддържането ѝ. 

Затова и все по-популярни стават електрическите варианти, които украсяват дома Ви и дават точната доза уют, без да отнемат време, допълнителни ресурси и поддръжка. Представяте ли си така желания пламък на един бутон разстояние, по-жарък и буен от всякога без усилие…? Е, може би електрическата камина е точният подарък за Вас през тази година.


Спокойствие във “втория” ни дом на колела

Ежедневието на мнозина от нас е неразривно обвързано с автомобила, а зимата е точно този сезон, в който проблемите с верния ни помощник зачестяват…

Сред най-неприятните начини да стартираме зимния работен ден е да не успеете да запалите колата си. Кога последно подменихте акумулатора? Именно. Погрижете се за безпроблемна зима и пътувания без излишен стрес, подарявайки на себе си или на Ваш близък нов акумулатор, защото понякога практичните подаръци са най-полезния избор.


Душ за душата

Банята е мястото, в което започва и завършва всеки наш ден. Именно в минутите под душа често разчитаме, че ще се подготвим за предизвикателствата на новия ден или пък, че ще “отмием” стреса от изминалия. Защо не създадете максимален комфорт именно в това помещение и не доставите на себе си и своите близки качествен релакс с модерна душ система

Повдигнете атмосферата с елегантен шкаф и стилен умивалник, които обединяват естетична визия и безкомпромисна функционалност.


Акцент на осветлението

Осветителното тяло не трябва да бъде скучно и дизайнерите са уверени, че това е един от най-важните моменти в интериора на всяко помещение. Оригиналното осветително тяло, в хола например, може да се превърне в главното украшение и акцент в интериора. 

Съвременните технологии ни позволяват да бъдем оригинални и да намерим доста впечатляващи решения, като например променяща се светлина и дистанционно управление. Може да монтирате такъв LED плафон практически във всяко помещение и да поставите акцент на светлината. Ще се получи доста оригинална атмосфера.

Остана още едно обещание - да не забравяте доброто настроение и да отделяте повече време на близките си. Сега е времето да планирате заедно как да създадете домът на мечтите си, какво ново да внесете в него, за да го превърнете в оазис на спокойствие и уют. Доверете идеите си на сигурен партньор, който ще Ви помогне с тяхното реализиране. Mr.Bricolage е винаги до Вас. 


За сръчните майстори у дома

Знаем колко е важно за мъжете да имат под ръка точните инструменти, когато им потрябват. Началото на годината е подходящ момент да попълните работния си шкаф с онова, което липсва в него или пък да си подарите най-накрай онзи чудесен винтоверт, който отдавна се каните да си купите. А и така ще се подготвени за ремонтите, които започват с настъпването на пролетта. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта