Има ли как да решите междусъседските конфликти? Отговорът е „ДА“ и идва с Beste

Публикувано на 21/03/2022 от | Последна редакция на 21/03/2022 | Видяно 1 255 пъти

Дигиталната платформа за управление на жилищни и бизнес имоти помага за подобряване на отношенията със съседите, поддържане на сградата, прозрачна отчетност на сметките и др.

Случвало ли ви се е да не успявате да стигнете до мазето си, защото някой съсед е натрупал торби и остатъци от ремонта от миналото лято? А да мечтаете за освежаване и по-добра поддръжка на общите части на мястото, където живеете или работите? Вероятно винаги сте искали да улесните процеса по събиране на таксите във входа и да знаете как и за какво се харчат парите ви.

Вече за всички тези въпроси има общо и работещо решение – Beste („Бесте“). Дигиталната платформа за управление на жилищни и бизнес имоти е средството, което може да ви е от полза без значение дали сте домоуправител, управител на офис сграда или жител, който иска да живее в уютен и приветлив вход.

Създадена от български екип, Beste постави началото на платформата за управление на етажна собственост, жилищни и бизнес имоти през есента на 2021 г. От тогава вече има десетки семейства и компании, които виждат ползите от нея. Най-хубавото е, че тя съчетава в себе си решението на основни проблеми като трудното общуване със съседите, липсата на прозрачност, сложния процес при поставянето на даден проблем и намирането на решение за него, както и липсата на дигитални услуги.

Beste събира под един дигитален „покрив“ домоуправители, домакинства и фирми за поддръжка, като на достъпна цена им предоставя бърз и лесен начин за общуване.

Как работи? Даденият имот (сграда, вход, кооперация) се присъединява към платформата и всеки регистриран има възможност да постави проблем и да започне дискусия, да създаде анкета; да създаде задача директно на фирмата, отговорна за поддържката. Освен това всеки има достъп до отчетите и финансите на сградата. Има осигурена възможност и за плащания през Ипей и Страйп от домоуправители.

Beste вече има партньорски взаимоотношения с „Майстор +“, както и с най-голямата компания в България за дистанционни отчитане на комунални услуги (ВиК, топлофикация, газ). Целта на създателите на платформата е да продължат да разширяват удобствата и функционалностите в нея, за да е още по-полезна за домоуправителите и за всички потребители.

Основателите на Beste Константин Иванов и Александър Парашкевов са вдъхновени за проекта си от личния живот, в който като всички останали, се срещат с проблемите в етажната собственост, управлението и поддръжката на сградите и общите части. Стремежът им е да осигурят възможност на все повече хора да подобрят средата, в която живеят, както и да улеснят живота на домоуправителите.

 

 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
27 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта