Палети в кухненското обзавеждане

Публикувано на 05/11/2014 от Адриана | Последна редакция на 10/08/2016 | Видяно 17 195 пъти
Палети в кухненското обзавеждане

В последните години се наблюдава засилен интерес към изработването на различни продукти, аксесоари и мебели за дома от рециклирани материали. Мебелите от палети също станаха особено популярни в тези среди. По предназначение палетите се използват за транспортиране на стоки и се изработват от иглолистна или широколистна дървесина. След качествена обработка на дървения материал те успешно намират приложение в обзавеждането на домове, градини, заведения и офиси. Палетите могат да влязат в употреба и в кухненското обзавеждане. Нека ви покажем няколко идеи как бихте могли да придадете интересен винтидж стил на вашата кухня като използвате европалети. А в случай на прилив на силно вдъхновение за ремонт в кухнята, винаги можете да се свържете с препоръчани мебелни специалисти, както и такива за, регистрирани в MaistorPlus. 

Бар плот и бар маси

Бар плот и бар маси

Бар плотът и по-високите бар маси са особено подходящи за вечерен коктейл или среща с приятели. Създават приятна, неангажираща атмосфера и предразполагат към социални контакти. Бихте могли да използвате тази палети идея не само за кухнята, но и ако търсите по-евтин вариант за обзавеждане на заведение.

 

Системи за съхранение

Системи за съхранение

Системите за съхранение са подходящи за онези, които търсят удобство, но предпочитат по-леко присъствие на палетите. За изработката им е необходим само един палет или дори част от него. Използвайте въображението си и можете да си направите висяща стойка за тенджери и тигани, рафт за чинии или ефектна стойка за вино.

Вижте още: Как да спечелим място в кухнята

Кухненски остров

Кухненски остров

Кухненският остров е мултифункционална и практична мебел, от която се нуждае всяка малко по-голяма кухня. Можете да го използвате като работен плот, маса за хранене или бар, както и да съхранявате продукти и принадлежности в долната му част. Не се лишавайте от удобствата на кухненския остров, само защото бюджетът ви е ограничен. Използвайте палети и си осигурете всичко необходимо!

 

Трапезарна маса

Трапезарна маса

Една допълнителна маса за кухнята или трапезарията никога няма да ви бъде излишна, особено ако често каните гости на вечеря. Палетите пък от друга страна са много подходящи за изработката както на интериорни, така и на градински масички. Сложете красива покривка и аранжирайте с цветя и свещи. Резултатът ще е велиПалетен!

Вижте още: 9 свежи идеи за маса от палети

Кухненско обзавеждане

Кухненско обзавеждане

Палетите ще ви предложат нискобюджетно и интересно решение за цялостно обзавеждане на кухнята. Можете да вградите електроуредите или да ги използвате като дървено покритие на кухненските шкафове.

Вижте още: Интериорен справочник за кухня

Нуждаете се от професионална помощ за обзавеждането на вашата кухня? Независимо дали палетите са вашият избор на материал, в MaistorPlus ще откриете подходящ специалист за всеки интериорен проект. Разгледайте изпълнителите в категория Мебели и обзавеждане и направете безплатно запитване към тях. Сравенете офертите и репутацията на кандидатите, преди да изберете кого да наемете.

Направи заявка