9 свежи идеи за маса от палети

Публикувано на 31/07/2014 от Адриана | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 38 645 пъти

Кухненските маси от палети са много удобни и практични, подходящи за интериора на всяка кухня. Техният външен вид е такъв, че могат да паснат добре и на вашата градина. Ако планувате градинско парти и нямате достатъчно маси, кухненската маса от палети ще свърши чудесна работа.


9 свежи идеи за маса от палети

Легла от палетиградински мебели от палети и ето, че дойде ред да насочим вниманието си към масите. Малки, големи, ниски, високи - всички предпочитани от вас варианти за маса са възможни. Като всяка друга мебел, изработена от палети, и тук ще се радвате на достъпните цени и възможност да проявите креативност. Вижте нашите идеи за масички от палети, възползвайте се от някоя от тях или създайте своя, уникална и неповторима идея.

Вижте още: 14 идеи за градински мебели от палети


Удобна и висока маса от палети

Висока маса в трапезарията, подходяща за хранене. Тя може да ви свърши чудесна работа дори в офиса. Нейните масивни странични крака осигуряват здравина и превръщат масата в акцента на помещението.


Ниска и симпатична маса от палети

От палети можете да си изработите и чудесна ниска масичка за хол, която да допълни уюта на дома ви. Палетите са здрави, така че върху тях можете да сложите стъклена или друга плоскост. По този начин ще придадете на хола си още по-голяма стилност.


Масичка от палети на колелца

Друг вариант за ниска холна масичка - с колелца за лесно преместване. Това я прави изключително удобна и ви спестява нервите в търсене на място, където да сложите вестниците, списанията и книгите.


Бяла свежест

Не забравяйте, че винаги можете да придадете цвят на вашата палети масичка, така че да стои добре в помещението и да се съчетава с останалите мебели.


Да поиграем?

Или пък да придадете индивидуланост на вашата маса. От палети можете да си изработите страхотна масичка за игри на карти с приятели.


Творческо и практично

По-малките палети маси също са много подходящи за вашия хол. Можете да сложите една, две или повече по ваше желание. Ако умеете да рисувате, това е вашият шанс да проявите творчество и да превърнете масичката в истински интериорен шедьовър.


Цветно настроение

Ярките цветове са много подходящи за по-висока балконска маса или летен бар на открито. Тази пъстра обстановка определено ще накара вашите гости да се чувстват комфортно и ще ги зареди с положително настроение.


Палетите са подходящи за всяка мебел

Защо пък да не използвате палетите за изработка на маса за офиса или бюро за стаята ви вкъщи. Изглежда толкова удобно, колкото всяко друго бюро, а освен това лесно можете да го преместите, благодарение на колелцата за придвижване.

Вижте още: Практични легла от палети за всеки дом

Харесаха ли ви нашите палети предложения? Ако не сте фенове на “Направи си сам” предизвикателствата, можете да потърсите дърводелец или фирма, която да изработи вашите мебели по поръчкаНаправете заявка в MaistorPlus и сравнете оферти безплатно.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта