3 нови продукта от TESY за ефективно отопление и топла вода в нашия дом

Публикувано на 15/06/2023 от | Последна редакция на 15/06/2023 | Видяно 4 708 пъти

В нашия постоянно променящ се свят, иновацията е ключът към успешното развитие на бизнеса. В това отношение, българската компания TESY вече 30 години оставя ярки оптечатъци, налагайки се сред  водещите производители на интелигентни решения за отопление и топла вода в редица държави, и отличитавайки се с иновативност и устойчив стремеж към бъдещето.

Тази година TESY обяви, че старт на изграждането на нов завод за термодинамични бойлери в Шумен, който да отговаря на нарастващото търсене и очаквания на клиентите.

Стойността на инвестицията в петата производствена база в портфолиото на фирмата е над 50 млн. лева и е очертава като модерен и иновативен проект, впечатляващ с мащабност и съвременност.

По план новият завод трябва започне да работи до края на 2024 г. и ще отговаря на модерните изисквания за производителност, безопасност и енергийна ефективност. Фокусът на производството ще са термодинамичните бойлери, какъвто е и представеният тази година от бранда АquaThermica Compact. Освен термопомения бойлер, силно впечатление правят и две нови попълнения в продуктовата гама на компанията: термопомпата MultiThermica и дизайнерски издържания конвектор FinEco Cloud с функция AirSafe


Продукти с премиера през 2023

Вдъхновени от неуморния прогрес и стремежа към иновации, компанията TESY с радост представя тези нови продукти за 2023 година:

  • Термодинамичен бойлер АquaThermica Compact

Термодинамичният бойлер АquaThermica Compact е новото предложение на TESY за ефективно отопление на водата в домовете. Този иновативен продукт предлага няколко ключови предимства, които го правят избор номер едно за потребителите, а именно висока енергийна ефективност,  компактен с функционален дизайн.

Бойлерът АquaThermica Compact е снабден с термодинамична технология, която значително намалява разходите за електроенергия и водопотребление, като в същото време осигурява ефективност и комфорт. АquaThermica Compact е създаден с внимание към детайла и удобство за потребителите. Бойлерът е с компактни размери, което го прави идеален за малки жилища или помещения с ограничено пространство. Той може лесно да се монтира на стена или да бъде интегриран в съществуваща отоплителна система. Благодарение на своята функционалност и удобство, АquaThermica Compact осигурява максимална удовлетвореност за потребителите.

TESY продължава да дава път на  иновациите, като включва в АquaThermica Compact интелигентни функции и контрол. Потребителите могат да регулират температурата и режимите на работа на бойлера от всяко място, използвайки приложението на TESY за смартфони. Това предлага гъвкавост и удобство, като позволява на потребителите да контролират своя бойлер дори когато не са у дома.

Информация и спецификация за продуктите от гамата може да видите в сайта на TESY тук.

  • Термопомпа MultiThermica

Следващият продукт, който TESY представя през 2023 година, е термопомпата MultiThermica. Тя е разработена с цел да осигури ефективно и икономично охлаждане и отопление в домовете. MultiThermica използва ефективно наличната топлина от околната среда, която служи като възобновяем, чист и безплатен източник на енергия, за да генерира отопление и топла вода.Термопомпата е изключително ефективна, като осигурява значителни икономии на енергия и същевременно намалява вредното въздействие върху околната среда.

TESY MultiThermica е снабдена със съвременен контролен панел, който позволява лесна настройка на желаната температура и режими на работа. Термопомпата може също така да бъде свързана със смарт устройства и управлявана чрез приложение за смартфон, което дава на потребителите пълен контрол върху климатичната система на техния дом. Това предлага удобство и гъвкавост, като позволява на потребителите да настройват температурата според своите нужди и предпочитания, дори когато не са у дома.

Информация и спецификация за продуктите от гамата може да видите в сайта на TESY тук.

  • Електрически конвектор FinEco Glass Cloud с AirSafe технология

TESY не пренебрегва и електрическите конвектори, като въвежда на пазара модела FinEco Glass Cloud с AirSafe технология. Този конвектор предлага комбинация от функционалност, елегантен дизайн и най-нови технологични иновации.

FinEco Glass Cloud е снабден с високоефективни нагревателни елементи, които осигуряват бързо и равномерно разпределение на топлината в помещението. С AirSafe технологията, конвекторът се осигурява със защита от прегряване и автоматично изключване при ниско ниво на кислород. Това гарантира безопасността на потребителите и спокойствието им при използването му.

FinEco Glass Cloud се отличава с елегантен дизайн, който се вписва перфектно във всяко интериорно решение. Конвекторът има плосък стъклен панел и изчистени линии, което го прави не само функционален, но и стилен акцент в помещението.

Информация и спецификация за продуктите от гамата може да видите в сайта на TESY тук.

 


Бъдещето пред TESY

TESY продължава да бъде водещ производител на иновативни и висококачествени изделия, и с представените през 2023 година нови продукти, бранда поставя нови стандарти в бранша. От висока енергийна ефективност и интелигентни функции до стилен дизайн и удобство, тези продукти са създадени с цел да отговорят на нуждите и предпочитанията на съвременните потребители. Иновациите, функционалността и високото качество ги правят предпочитани на пазара, а TESY е компания, която гледа към бъдещето с оптимизъм и амбиция.

 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
93 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
16 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта