Новата керемида на Wienerberger - Tondach Continental 9

Публикувано на 22/07/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 22/07/2022 | Видяно 1 695 пъти

Покривът е това, което прави домът завършен. Той е и един от най-важните компоненти в изграждането на жилището, тъй като трябва да издържи на всякакви метеорологични условия. В тази връзка, новият модел керемиди Tondach Continental 9 от Wienerberger е с повишени технически характеристики и с по-добра визия, за да може покривът да е не само устойчив, но и красив.


Керемидите Tondach Continental 9 имат много по-модерна визия от стандартните. Гладката повърхност се получава чрез много фина глиноподготовка, която осигурява не само добър външен вид, а и отлична издръжливост. Повърхността на керемидата е енгобирана, което означава, че тя е много издръжлива на атмосферни влияния поради начина си на производство. За новият си продукт Tondach Continental 9 Wienerberger избират цвят антрацит, който ще придаде на покривите много модерна визия.


Характеристики

Tondach Continental 9 е добър избор не само от естетична гледна точка. Техническите характеристики на керемидата са повишени в този модел, осигурявайки висока устойчивост. Помислено е и за теглото – то е оптимизирано и намалено до 32,4 кг/м2, което намалява натоварването върху покривната конструкция, а оттам и на конструкцията на сградата.


Размери

Новият модел керемиди на Wienerberger се произвеждат по начин, който повишава якостните им характеристики. Брандът е помислил и за големината, като чрез по-големият размер на Tondach Continental 9, са нужни само 9бр. керемиди за покриването на един квадратен метър.


Защо да изберем Tondach Continental 9

Изборът на Tondach Continental 9 със сигурност ще ви осигури устойчивост на покрива, имайки предвид промените в климата и увеличението на честотата и силата на бурите. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта