Архитектурен фестивал в София от 17 септември до 5 октомври

Публикувано на 10/09/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 13/07/2016 | Видяно 1 646 пъти

Архитектурен фестивал София 2015 е организиран от Регионална колегия София-град към Камарата на архитектите в България, Съюза на архитектите в България и други партньори. Фестивалът ще се проведе от 17 септември до 5 октомври в столицата, като изборът на дати съвсем не е случаен, защото събитието обединява Деня на София (17 септември) и Световния ден на архитекта (5 октомври).


Очаквайте интересни дискусии, изложби и инициативи

По време на фестивала ще се проведат множество изложби, презентации, дискусии и инициативи, отдадени на идеята за мисията и отговорността на архитектите, ландшафтните архитекти и урбанистите. Целта е да се даде гласност на актуални проблеми и въпроси, свързани с развитието на архитектурата и съвременната градска среда, да се обменят предложения и да се почерпи опит от добри практики.


Фестивалът започва с архитектурен тур на "Квадрат 500"

Сред акцентите в програмата на събитието е публичната дискусия "Заедно за града", а за по-малките любители на архитектурата е предвидена и "Детска архитектурна работилница". Официалното откриване на Архитектурен фестивал София 2015 ще се състои в Централен дом на архитекта (София, ул. Кракра 11) на 17 септември от 18 часа. По-рано същия ден ще се проведе архитектурен тур на Национална галерия "Квадрат 500", като част от панела "Професионален форум".


Тагове:

У нас

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
93 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Павел
Боядисване и декорация, София
95 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта