Великолепна вила ни потапя в романтика край брега на Карибско море

Публикувано на 27/08/2018 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/08/2018 | Видяно 3 204 пъти

Ако все още не е дошло времето за вашата почивка или то вече е отминало и сте се върнали към отрупаното със задачи ежедневие - позволете ни да ви помогнем за миг да се откъснете от него с една виртуална разходка в тази великолепна морска вила. Тя ще ви накара да мечтаете за далечни екзотични места, поръсени с щипка солен морски въздух и красиво розово небе. Вижте великолепието, което сме подготвили за вас в тази статия, а ако имате необходимост от промяна във вашия дом - специалистите в сферата на интериорния дизайн са на ваше разположение. Те могат да ви помогнат да пренесете част от тази невероятна морска идилия в собственото си жилище.


Добре дошли в това романтично райско местенце

Отвън ни посреща удобен асфалтиран път, който води до обятията на бялата, сгушена сред природно великолепие вила в морски стил. Покрай главната алея можем да се насладим на екзотични палми, добре подрязани зелени храсти и красиви розови цветя, които украсяват с натурална свежест пътя към главната порта на този вълшебен дом. Той е изграден от няколко крила, боядисани в типичен бял цвят, с дървени прозорци и капаци на решетки. Продължете да четете и ще видите, че всяко от крилата има свое предназначение, но едно качество убединява всички тях - гледката към необятното синьо море.

Виж още: Да надникнем зад разчупената фасада на тази къща! 


В градината романтиката е разгърната изцяло

Външното пространство на къщата е разделено на зони. В някои от тях има по едно бълбукащо джакузи с осветена в тъмно синьо вода, но основната е басейн-зоната. Отдясно виждаме именно нея - басейн с тънка външна преграда, която създава усещането сякаш водата в него се слива с морето, удобни шезлонги тип кресло, които да ни помогнат да се отпуснем и насладим на вълшебни залези с розови облаци и пурпурно небе. Отляво на снимката се разкрива гледка към една от джакузи-зоните, които някак ни приканват да се присъединим към мистични нощни преживявания, напълно отдадени на релакс във водата, може би с коктейл в ръка или в прегръдките на любим човек.


Басейните ни изненадват с великолепни идеи

Басейнът ни изненадва с нещо специално и интригуващо във визията си - малък водопад, разположен точно под красива каменна статуя. Подобен ефект на падаща вода всъщност е прекрасна идея за езерцето или фонтана в градината. Водата е началото и края на целия живот на планетата ни и когато сме близо до нея обикновено се чувстваме някак уравновесени, а звуците на течаща вода създават усещане за релакс и успокояват сетивата ни. За това бъдете хитри - приложете подобен трик в своята градина. В днешно време хората, живеещи в апартаменти в големия град, си купуват устройства, с които слушат звуците на пороен дъжд или океански вълни, разбиващи се в пясъчния бряг. Но ако имате градина - можете лесно да се насладите на истинска водна симфония. Разгледайте специалисти за озеленяване в цялата страна, които ще ви помогнат да създадете истинска фън шуи хармония.


Кухня и трапезария с великолепна гледка

По-нататък ще забележите, че всяко от основните помещения в красивата бяла вила стратегически е изградено с изглед към разкриващата се отвън великолепна гледка от необятно синьо море и красива екзотична природа. Но нека този път се фокусираме върху кухнята, която не просто си има прелестна гледка, но и всичко необходимо, за да направи живота ни по-лесен. Просторни плотове, печка, мивка, хладилник извън кадъра тук, дори кафемашина. А трапезните маси са разположени в същото помещение, в близост до два големи панорамни прозореца, които в активен сезон стоят непрекъснато отворени, за да можем да поемаме свежи глътки от соления морски въздух отвън.

Виж още: Геометричните форми властват в модерната кухня


Функционалността в различните помещения

Едно от най-хубавите качества на помещенията в тази вила е това, че запазват изцяло своята функционалност, макар да са разположени в място, посветено на почивката. Спалните са изчистени и семпли, в свежи цветове, за да можем пълноценно да се отпуснем и да поспим необезпокоявано. Баните разполагат с всичко необходимо, за да можем да прекараме малко време сами със себе и да обърнем внимание на външния си вид. Фитнес залата е напълно оборудвана с необходимите уреди за една качествена тренировка, обогатена от красивата морска гледка, която се разкрива през прозорците - това определено означава приятно прекарани минути на пътеката. Обърнете се към професионалистите по интериорен дизайн, за да се сдобиете с функционални помещения с красив дизайн и във вашия дом. Направете своята заявка за изпълнение на проект и бързо ще получите оферти от подбрани специалисти в областта. Изберете най-добрата сред тях, а след приключването на работата - оставете оценка на сайта ни.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта