Как да съхраним коледната украса за следващата година?

Публикувано на 09/01/2023 от Ирена Петрова | Последна редакция на 09/01/2023 | Видяно 950 пъти

Къде и как да съхраняваме коледната украса след края на празниците може да се окаже трудно решение, особено ако не разполагате с гараж, мазе или килер. Но липсата на място не бива да ви спира да развихрите въображението си и да си подарите наистина красива Коледа с много светлини, реглянди и голяма елха. За всеки проблем се намира решение, стига да сте достатъчно изобретателни. Ние ви спестяваме това, като ви споделяме изпитани идеи и решения за съхранение на коледната украса. Просто изберете вашия начин.


Многостепенна кутия за орнаменти

Уморени ли сте от счупените играчки след всяко прибиране на украсата? Тази кутия на няколко нива е снабдена с разделители, за да гарантира, че колекцията ви от играчки ще остане непокътната до следващия празничен сезон. Дръжте орнаментите си спретнати за предстоящите празници с тази изключителна кутия за съхранение, проектирана за лесна употреба. С нея ще спестете място и време за подреждане, а компактните размери: 27 x 19 x 14 см и красив външен вид ви позволяват да я поставите буквално навсякъде. Кутията е мека отвътре и съдържа чекмеджета, които лесно се отварят и затварят при необходимост. Какъв по-добър начин да организирате играчките за елха?


Поставете висящ органайзер

В този органайзер можете да съхранявате всичко - от декоративни панделки до опаковъчна хартия, картонени торбички и др. Обикновено ни е жал да изхвърлим красивите торбички от коледните подаръци, защото самите те са изпълнени със сантиментална стойност. Естествено, започваме да ги складираме на всевъзможни места и шкафовете ни бълват “непотребни” хартии и опаковки, когато ги отворим. Висящият органайзер ще ви позволи да съхранявате всички тях на едно място и същевременно да имате отличен достъп до тях, когато ви потрябват. Тази двустранна висяща чанта-органайзер може да се използва и за съхраняване на хартия, поздравителни картички, чанти за партита, пазарски чанти, опаковки за подаръци, торби за вино, пликове, сгъваеми кутии за подаръци и торбички за многократна употреба. Идеален е и за съхранение на лъкове, панделки и хартия за оригами и изкуства и занаяти.


Макара за съхранение на лампички

Съхранението на лампичките за елха също може да се окаже предизвикателство. Обикновено, веднъж извадени от кутията, трудно могат да се навият и приберат отново в нея. А с кабелите трябва да сме внимателни, за да не ги повредим и да рискуваме сериозен инцидент с тока. Можете да запазите вашите лампички подредени, използвайки макара, на която да ги навиете. Ако имате отделни комплекти, можете да закупите специални пластмасови кутии за съхранение с прорези на всяка макара и кухини за допълнителни крушки. По този начин никога няма да се оплетете. Трите здрави, нечупливи метални макари улесняват опаковането на лампичките ви за организирано съхранение, което ги поддържа в най-добра форма.

Ако се нуждаете от ремонт на стара техника, свържете се с нашите професионалисти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
48 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Георги Стойнев
Кърти, чисти, извозва, София
5 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта