Чудесни бюра за малки пространства

Публикувано на 01/06/2020 от Флора Велчева | Последна редакция на 01/06/2020 | Видяно 3 677 пъти

Да измислите как да използвате малкото пространство, винаги е предизвикателство. Ако работите вкъщи, е полезно да си определите място, което да използвате като свой работен кът. Не ви е необходимо голямо бюро, достатъчно е да побира компютъра ви, няколко листа хартия и органайзер. Важното е да запомните, че малкото пространство не означава компромис с красивия дизайн. В тази публикация ще ви покажем няколко бюра, които са подходящи за всеки дом.

Ако имате своя идея как трябва да изглежда бюрото, обърнете се към някой от експертите регистрирани на сайта ни. 


Бюро-шкаф

Излишно е да изтъкваме колко е практична този тип мебел. Освен че спестява място, бюрото-шкаф дава възможност домът винаги да бъде подреден. Достатъчно е да само да затворите вратичките му.

  • Това е идеалният спътник за творци в малки пространства. Монтирано на стена, то се отличава с компактна конструкция, която се разгъва, когато не се използва.
  • В горната си част има шкаф с две врати за съхранение на дрънкулки или инструменти и издърпваща се врата отдолу, която се адаптира в място за съхранение в десктоп. Също така се монтира лесно на стената

Вижте още: Създайте домашен кът за работа при ограничено пространство


Оползотворете ъглите

Благодарение на този модел бюро ъгълът, който не използвате, може да се превърне в перфектен домашен офис.

  • Такъв тип бюро има няколко предимства - чудесни са за малко жилище, защото заемат по-малко и обикновено не използвано пространство; осигуряват ви достатъчно площ, на която да работите; може да поставите допълнителен рафт или чекмедже, за да съхранявате възможно повече вещи.
  • Моделът показан на снимката е подходящ, както за детско бюро, така и за използване от възрастни, заради изчистените си линии и лесен за комбиниране дизайн.


Бюро с широка основа

Бюро с по-широка основа, което се стеснява в горната част е много подходящо за малки жилища, защото създава оптическата илюзия за по-широко пространство.

  • Освен това осигурява повече място за съхранение, а ако наличните рафтове не са достатъчни, може да добавите поне още един.
  • Сред предимствата на този тип мебели е и ясната видимост на вещите, така бързо да намирате необходимо и лесно да привеждате в необходимия ред ръботния си кът.
  • Дизайнът на такъв тип бюро лесно се съчетава, както с т.нар. индустриален стил, така и с по-пищно обзавеждане. 


Използвайте и стените

  • Сгъваемото бюро на стена е чудесна опция, ако наистина имате малко място. Просто го дръпнете надолу, когато трябва да работите, или го приберете, когато не ви трябва. Освен че ще имате всичко важно под ръка и при този тип бюра всичко е лесно за откриване, защото е на нивото на погледа ви, нямате голям брой чекмеджета, из които да ровите в търсене на химикалка.
  • Вторият тип бюро отново се монтира директно на стената. То е много практична мебел, тъй като не само че лесно се комбинират с останалите рафтове и шкафове, но има и чекмеджета, за онези, които ги предпочитат. 

Във всеки дом има място за домашен офис. Да, понякога е съвсем ограничено, но това няма да се отрази на стила, чара, удобството и уюта. Стига да съумеете правилно да огранизирате пространството, може да се радвате на красиво работно кътче. Ако все пак имате затруднения с подредбата, то винаги може да се консултирате със специалистите, регистрирани при нас. Направете безплатна заявка за проект още сега - сравнете получените оферти и изберете тази, която най-много ви допада.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
17 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта