Използвайте и стените

Последна редакция на 27/04/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 942 пъти

  • Сгъваемото бюро на стена е чудесна опция, ако наистина имате малко място. Просто го дръпнете надолу, когато трябва да работите, или го приберете, когато не ви трябва. Освен че ще имате всичко важно под ръка и при този тип бюра всичко е лесно за откриване, защото е на нивото на погледа ви, нямате голям брой чекмеджета, из които да ровите в търсене на химикалка.
  • Вторият тип бюро отново се монтира директно на стената. То е много практична мебел, тъй като не само че лесно се комбинират с останалите рафтове и шкафове, но има и чекмеджета, за онези, които ги предпочитат. 

Във всеки дом има място за домашен офис. Да, понякога е съвсем ограничено, но това няма да се отрази на стила, чара, удобството и уюта. Стига да съумеете правилно да огранизирате пространството, може да се радвате на красиво работно кътче. Ако все пак имате затруднения с подредбата, то винаги може да се консултирате със специалистите, регистрирани при нас. Направете безплатна заявка за проект още сега - сравнете получените оферти и изберете тази, която най-много ви допада.

Свързано:

Идеи за мебели Чудесни бюра за малки пространства