Бургазлии зареждат телефони и таблети чрез соларна пейка

Публикувано на 20/09/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 10/07/2016 | Видяно 2 146 пъти

Своеобразният офис на открито е съвместна разработка на Община Бургас, Бизнесинкубатора и арх. Емил Бурулянов от студио "Декор дизайн". Върху покрива на соларната пейка има панели, които генерират енергия, достатъчна за зареждането на четири мобилни устройства едновременно. Необходимо е само притежателите им да да носят със себе си USB кабелите за тях.


Бургазлии зареждат телефони и таблети чрез соларна пейка

Нова придобивка за жителите и гостите на Бургас им дава възможност да зареждат мобилните си устройства директно от слънчевата енергия. Соларна пейка ги посреща непосредствено до стълбите към Централния плаж, близо до Бизнесинкубатора в Морската градина. Проектът е реализиран по повод на Европейската седмица на мобилността и е завършен за впечатляващо краткия период от един месец.


Добре защитена и удобна

Соларни лампи се грижат за осветеността на пейката през нощта. Удобството, за решилите да се възползват от нея, е подсилено от ергономичната дървена конструкция и допълнително поставени възглавници. Съобъжението е добре защитено и от евентуални прояви на вандализъм - тежестта му от два тона би осуетило плановете на всеки, решил да си го прибере вкъщи.


Тагове:

У нас

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта