Идеи за декорация за обичащите пътувания

Публикувано на 06/04/2020 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 06/04/2020 | Видяно 1 715 пъти

За никого не е тайна каква страст са пътуванията за някои хора. Не се ограничавайте само до магнитчета, които да поставите върху хладилника си. Обзаведете дома си така, че когато сте вкъщи да се чувствате комфортно, независимо колко далечно е следващото ви пътуване.

Неоспорим факт е, че преди да мислим за декорацията на своя дом, трябва да сме приключили с по-грубите и едри строителни дейности. Когато става въпрос за това, специалистите, регистрирани в MaistorPlus са винаги насреща!


Напомняйте си колко непосетени и красиви места има

Кое е първото нещо, което ви идва на ум, когато става въпрос за пътувания? Карта, разбира се! Вижте няколко варианта, с които можете да вмъкнете този елемент в дома ви!

  • Закупете голяма карта, която да поставите на стената си. Може да изберете между стикер за стена, фототапет или пък класическа карта, която да окачите на стената!
  • Потърсете старинна карта, която да поставите в рамка.
  • Опитайте с нов „направи си сам“ проект като закупите декупажна хартия, която да използвате върху своите мебели и да им дадете изцяло нов вид!


Помечтайте за нови пътувания

Ако и вие сте от хората, които в момента, в който се върнат у дома започват да планират следващото пътуване, потърсете начини да сте по-близо до местата, които мечтаете да посетите.

  • Ако искате да посетите някое красиво тропическо местенце, закупете стар сърф, който да ви пренесе по-близо до вълните! Поставете няколко палми, за да завършите вида на вашия домашен тропически остров.
  • По-скоро сте почитатели на планината? В този случаи изберете красиви планински елементи. Вместо масичка, използвайте отрязан пън. Изберете мебели в по-земни тонове – зелено, кафяво, сиво.

Вижте още: Морски бриз в дневната


„Направи си сам“ проекти, подходящи за любителите на пътуванията

Да създадете красиви вещи, които са съчетани с любимите ви хобита, е вашата страст! Ако сте от почитателите на различните дестинации и на уникално изглеждащите неща, изберете между представените от нас проекти.

  • Използвайте стар куфар, който да облепите с декупажна хартия. Страхотно ще бъде тя да е с визията на карта на света. В последствие може да използвате куфара за холна маса. Ако не е достатъчно висок за вашия вкус, подредете няколко куфара един върху друг, докато достигнете желаната височина.
  • За втория проект ще ви бъдат необходими две дъски, малки декоративни щипки, канап. Двата края на канапа завържете за двете летвички. Едната летвичка закрепете на стената. Завързвайте канапа на поне 10 см. разстояние. С помощта на щипките, закрепете любими ваши снимки от пътувания, картички или пък снимки на мечтани дестинации.
  • За последната идея, която ще ви представим, ще са необходими дъски, маркер, или пък, ако сте от по-сръчните ни читатели - пирограф. Напишете имената на различни дестинации и след това ги закрепете върху стената. Тази идея може да използвате също и като начин за напомняне на посетените вече места!

Ако ви предстои преместване в нов дом или пък сте решили да внесете промяна в настоящото жилище, потърсете помощта на регистрираните при нас професионалисти с богат опит. За целта е необходимо само да направите напълно безплатна заявка за проект и да изберете между изпратените оферти тази, която е най-добре приляга на вашите очаквания!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Иван Сулев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
13 извършени проекта