4 "преди и след" трансформации на спални

Публикувано на 05/06/2020 от Dessislava Usheva | Последна редакция на 05/06/2020 | Видяно 2 139 пъти

Ако имате нужда от място, където да избягате от стреса на работното място, то тогава вероятно държите на своята спалня и на това да имате лично пространство за релакс, което да отговаря на вашия вкус. Така, редовно освежаване и обновяването на стила няма как да не попадат сред вашите приоритети, а това пряко би повлияло върху качеството на времето, прекарано в него.

Днес ще ви покажем 4 трансформации на спални, част от които претърпели цялостен ремонт. Независимо дали ще потърсим вдъхновението за коренната промяна в цветовете, в предназначението на стаята или просто в декора, постигнатото подобрение трудно би ви оставило безучастни.

Реализирането на ремонта във вашата спалня може да се случи доста по-леко, когато намерите правилната професионална помощ за това. Може да се консултирате с доказаните специалисти, регистрирани при нас. 


1. Промяна на предназначението на стаята

Независимо че по принцип държим на функционалното разпределение на дома си, понякога може да се окаже така, че се налага да променим предназначението на стаите.

  • На тази снимка е представена чисто нова спалня, изградена в някогашната детска стая. Тук са включени малко повече усилия от обикновения ремонт.
  • Новото пространство е с изцяло нови стени и тавани, допълнено е със стъклена стена-част от гардероб (която оптично отваря пространството).
  • Старите елементи на декорация са подменени с цялостен проект в бяло и кремаво за постигане на нова стилна, комфортна и съвременна визия.
  • Изчистеният бял фон допълва перфектно модерния стил, а приликата със старата стая може би в случая вече може да се проследи само в пода.

Вижте още: Преди и след: Нискобюджетна пълна промяна на спалнята


2. Намиране на точни интериорен стил

Не са малко случаите, в които спалнята, макар и напълно функционираща, е останала някак недовършена. Независимо от причината, довършителните дейности биха били доста по-въздействащи, ако следват любимия стил.

  • Такъв е случаят с целенасоченото въвеждане на рустик стил в спалнята по-горе.
  • Постигнат е чрез богатото включване на текстил, мека мебел, камина и нова стенна декорация.
  • Чрез този тип промяна стаята ни вече постига уютен и завършен вид, а някогашното празно пространство сега вече се заема от два класически фотьойла.


3. Декорация с ново усещане за свежест

Когато говорим за пълна промяна на стаи в дома, няма как да подминем и тренсформационните способности на декора.

  • Съчетаването на структуроопределяща метална орнаментика със свеж цветови акцент се оказва правилната трансформация за спалнята. По този начин се подчертава както по-приветливият вид на стаята, така и светлината, зададена като перспектива и от новия килим.
  • Свежестта на помещението е естествено привнесена от новото декоративно дръвче, което гордо заема мястото на някогашния безполезен стол, използван предимно като поставка за дрехи и вещи.


4. Зашеметяващата сила на цветовете

Макар и да се досещаме за въздействието на цветовете, като че ли често не си даваме сметка какво реално можем да постигнем с тях, преди да се изправим лице в лице с разликата. Когато обаче надградим стилово новия цвят с по-луксозен декор и подобрение в обзавеждането, тогава промяната на стаята наистина може да е поразяваща.

  • Такъв е случаят със спалнята от снимката по-горе, където вече позахабеният жълт цвят е сменен с бежово, което в съчетание с кафявото формира съвършено различния нов облик.
  • Цялостната смяна на мебелите с нови и подобрението на щорите оформят различна елегантна и модерна визия, готова да послужи за модел на подражание.

Ако тези примери на трансформации са ви вдъхновили или пък сте планирали ремонта си доста по-рано, но имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с доказаните специалисти, регистрирани при нас. Те ще превърнат промяната на дома ви в реалност. Изпратете безплатна заявка за проект по всяко време. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги и изберете най-подходящата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
26 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта