4. Зашеметяващата сила на цветовете

Последна редакция на 02/05/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 1 008 пъти

Макар и да се досещаме за въздействието на цветовете, като че ли често не си даваме сметка какво реално можем да постигнем с тях, преди да се изправим лице в лице с разликата. Когато обаче надградим стилово новия цвят с по-луксозен декор и подобрение в обзавеждането, тогава промяната на стаята наистина може да е поразяваща.

  • Такъв е случаят със спалнята от снимката по-горе, където вече позахабеният жълт цвят е сменен с бежово, което в съчетание с кафявото формира съвършено различния нов облик.
  • Цялостната смяна на мебелите с нови и подобрението на щорите оформят различна елегантна и модерна визия, готова да послужи за модел на подражание.

Ако тези примери на трансформации са ви вдъхновили или пък сте планирали ремонта си доста по-рано, но имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с доказаните специалисти, регистрирани при нас. Те ще превърнат промяната на дома ви в реалност. Изпратете безплатна заявка за проект по всяко време. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги и изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за мебели 4 "преди и след" трансформации на спални