Подобрения на услугата за изпълнители

Публикувано на 03/03/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 2 089 пъти

Станете част от оптимизирането на услугата като споделите вашите препоръки, насоки и съвети с нас! Попълнете бързо и лесно кратък формуляр и очаквайте в скоро време резултатите! Като една развиващата се услуга, целяща непрекъснато да се подобрява и да намира нови начини да удовлетворява нуждите на своите клиенти, MaistorPlus не се спира и задоволява с постигнатото, а нетърпеливо се стреми напред! За това ни е нужно вашето мнение и обратна връзка. А сега нека ви запознаем с подобренията, които настъпиха през месец февруари.


Новости

Поканване на изпълнител на работа

  • За фирми и майстори: Желанието на всеки специалист е клиентите да могат лесно и бързо да стигнат до него, след като са се запознали с предлаганите от него услуги. На Бизнес страницата на всеки изпълнител вече има бутон "Покани на работа", който улеснява именно този процес. Пуснатата заявка се изпраща директно към харесания професионалист. При приемането на поканата, телефонните номера взаимно се разменят и започването на съвместната дейност става по-директно, бързо и сигурно.
  • За клиенти: Когато се роди идея за ремонт или се наложи спешен такъв, е необходима бърза ответна реакция и сигурна връзка между клиент и изпълнител. След като веднъж сте разгледали Бизнес страниците на професионалистите и сте харесали някой, можете директно към него да отправите своите ремонтни нужди. Поканвайки го, вие изявавате желанието си за съвместна работа (разбира се, след проведен разговор/оглед).


Подобрение на секцията Моите заявки

Продължаваме с подобряване качеството на предлаганата услуга! Секцията "Моите заявки" е оптимизирана, но очаквайте да внедряваме все повече улеснения, следвайки и вашите насоки и препоръки! За това не пропускайте да оставите вашето мнение и съвети към нас!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта