Безплатна реклама за всички активни изпълнители

Публикувано на 04/05/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 2 940 пъти

Над 100 000 потребители месечно търсят изпълнители през платформата и посещават най-голямата медия за дома и интериора - MaistorPlus! Това ви дава уникалната възможност да популяризирате своята дейност и предлагани услуги на клиенти, които търсят именно вас! А при нас подобряването на услугата никога не спира! Сега вече имате възможността да бъдете на челни позиции в платформата на няколко завидни места из сайта и с това да рекламирате напълно безплатно вашия бизнес! Достъпът до вас е улеснен за клиентите и те вече могат да ви намерят по-бързо, както и да ви поканят на работа далеч по-лесно и директно. С една дума-връзката между вас и клиента е на "един клик разстояние".


Начална страница

Къде по-добро място за реклама от главната страница на сайта, където ще можете да намерите своето завидно място. Клиентът още с пристигането си в платформата ще има директен достъп до Бизнес сайтовете и ще може да разгледа предлаганите от вас услуги, подадената информация и оставените оценки за извършената от вас работа.


Търсене по категории и град

За да бъде връзката ви с клиента още по-бърза, той ще може да сортира регистрираните изпълнители по град и търсената от него услуга. По този начин ще разгледа Бизнес сайтовете именно на професионалистите, от които има нужда!


Публикации за дома и интериора

Високата посещаемост към секцията в сайта за съвети, вдъхновения и снимки и силният интерес от страна на потребителите към различните рубрики и публикувани статии, прави платформата изключително ценен инструмент за привличане на клиенти към вашата дейност и услуги. От страни на всяка статия клиентът ще може да види изпълнителите и да посети вашите Бизнес сайтове, откъдето да ви покани директно на работа.


Покани изпълнител

Клиентът винаги е имал възможността да ви покани на работа, но сега са внесени подобрения и улеснения за него и в тази насока, така че отново да се скъси връзката помежду ви. Той има опцията да ви покани по вече съществуващ негов проект или да отправи нова заявка за работа специално към вас.


Какво печелите вие от подобренията в профила на клиентите

Веднъж пуснал заявка, клиентът се изправя пред дилемата кого да наеме. Важно е именно платформата да улеснява този избор и да прави вашето наемане приятно занимание. В тази връзка са направени подобрения и в самия профил на клиента. Той много по-ясно вижда вашата онлайн визитка, може да проследи с лекота съобщенията и офертите ви, да се запознае с качените от вас снимки. Именно за това, поддържайте онлайн присъствието си на ниво, качвайте качествени снимки и оформяйте професионално комуникацията си с клиентите.


Пръв бъди и телефона на клиента вземи!

За всички тези, които желаят бързо и лесно да комуникират с клиентите по телефона, сега вече ще имате тази възможност. Бъдете активни, следете заявките и спечелете клиентите!

---> Виж подробности

Сега вече сте далеч по-близо до вашите потенциални клиенти! Бъдете активни, използвайте максимално възможностите на платформата, представяйте професионално себе си и предлаганите от вас услуги и печелете заслужена обратна връзка! И продължавайте да споделяте с нас вашите идеи, съвети и коментари!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта