100% професионалисти в MaistorPlus

Публикувано на 15/10/2013 от Стоян Иринков | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 3 137 пъти

Грижете се за вашата репутация в MaistorPlus

Грижете се за Вашите клиенти! Добрата комуникация с Вашите клиенти, изпълнението на работата качествено в срок несъмнено ще ги оставят доволни.

Ние стимулираме клиентите да оставят мнение за майсторите и фирмите, чиито услуги използват. Вие също не се колебайте да изисквате от доволните клиенти да оставят още едно положително мнение за Вас в сайта. По този начин ще поддържате репутацията си висока и ще печелите нови клиенти още по-лесно!

Сфера на работа

Подредете своите Сфери на работа в реда, в който искате хората да ги виждат, и според това, за кои от тях искате да получавате повече заявки. Повече за ползите и начина на задаване на сфера на работа може да намерите в темата Основна Сфера на работа.

Район на работа

Ако все още не сте го направили, попълнете своя Район на работа. Повече за ползите и начина на задаване на район на работа може да намерите в темата Уникален Район на работа.

Информация

Попълнете изчерпателна информация за Вас и Вашия бизнес, с която да заинтригувате и да спечелите доверието на хората, нуждаещи се от Вашите услуги. Това можете да направите от тук.

В секцията "Избрани Проекти" качете атрактивни снимки на извършени от Вас проекти - натиснете тук.

Качете копия на препоръки заверени с подпис от предишни Ваши клиенти, които хората да могат да разгледат - натиснете тук.

Важно!

Когато попълвате информация за Вашия бизнес е важно да се съобразявате с избраните от Вас сфери на работа. Предоставяйте информация и качвайте преоръки и снимки на извършени от Вас проекти само ако отговарят на избраните сфери на работа.

Предоставената информация, качените препоръки и проекти вдъхват доверие на потенциалните Ви клиенти , когато са съобразени с услугата, която предлагате (заявката, за която клиентът желае да използва услугите Ви). Предоставянето на информация и снимки за дейности, които не сте ибрали като сфера на работа обърква клиентите и затруднява техния избор.

За съдействие за операциите Собствен Бизнес Сайт актуален и атрактивен, винаги може да се обърнете към нашия екип.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта