“Майсторите говорят” с Евгени Илчев от Къщи “Комфорт”

Публикувано на 19/05/2014 от Адриана | Последна редакция на 13/09/2016 | Видяно 8 193 пъти

Къщи “Комфорт” изграждат традиционните за България монолитни къщи, но са специализирани и в строителството на сглобяеми къщи. Предлагат няколко варианта - с монолитно гредова редова конструкция, на панели или от цилиндрични трупи. Нека ви запознаем с Евгени Илчев - управител на Къщи “Комфорт”, който ще ви разкаже от първо лице за технологията и предимствата на сглобяемите къщи.

ВMaistorPlusще откриете Къщи “Комфорт” в категорияСтроителство на сградиза района на цяла България.

Представи се с няколко думи.

Казвам се Евгени Илчев, на 28 години. Управител съм на строителна фирма, която е специализирана в изграждането на дървени сглобяеми и монолитни къщи.

Как реши да се занимаваш с тази работа?

Дървените къщи са сравнително нов тип строителство за България, което вече се е наложило и утвърдило по цял свят и смятам, че това е бъдещето и тук. Технологията е изключително здрава и надеждна, срокът на изпълнение е много по-кратък и цените са по-достъпни за българския потребител. А всички ние знаем колко тежко е финансовото положение в страната.

Постави се на мястото на клиент, търсещ специалист в твоята сфера. Защо би се спрял на теб?

Защото смятам, че представлявам най-добрата фирма за сглобяеми къщи в България, в която сме събрали изключителни професионалисти - от проектирането до крайното изпълнение. Също така вникваме в нуждите на клиентите, гъвкави сме към техните изисквания и възможности и в много от случаите правим компромиси към нашите клиенти, поради желанието ни да се сдобият с техния мечтан дом.

 


Има ли сезонност в професията ти?

Въпреки че в изграждането на сглобяемите къщи няма мокри процеси, което позволява да се строи целогодишно, манталитетът на българите е доста консервативен, тъй като смятат, че зимата не е подходящ сезон и пристъпват към действия в повечето случаи напролет, когато ни затрупват с поръчки. В такива моменти е подложен на изпитание нашият професионализъм, тъй като трябва да реагираме своевременно, да обърнем внимание на всеки клиент и да направим добра организация.

Сподели с нас един твой проект, с който се гордееш.

Гордеем се с всички наши изпълнени обекти и нямаме предпочитание към някой определен.

Коя е заявката, която се надяваш някой ден да изпълниш?

Надяваме се един ден да построим цяло селище от екологични къщи и това да стане практика в България.

Какво правиш, за да си в крак със случващото се в твоята професионална област?

За да сме в крак с нашата професионална област, сме насочени към обучението на нашите специалисти в новостите в строителството, като детайлно се запознаваме с всеки новоизлязъл строителен материал или технология. Отворени сме към иновациите и не се колебаем да ги използваме в нашето строителство. Пример за това са магнезиевите плоскости, които използваме за външна обшивка на стените вместо OSB плоскости и които са с много по-добри технически характеристики и вярваме, че ще добият голяма популярност и у нас.

Имаш ли девиз, който следваш в работата, а и в живота?

Личният ми девиз в работата е: "Ръководи, дръж се или се разкарай от пътя" /Тед Търнър - американски милиардер/, а на фирмата е: "За нас приоритет е клиентът и той да остане доволен".

Ако трябва да посъветваш колега, който тепърва навлиза в професията ти, какъв съвет би му дал?

Съветът, който бих дал на всеки, който реши да се занимава в тази сфера, а и в която и да е, е да не се отказва, тъй като началото е трудно, а в България още повече.

Какво искаш да знаят клиентите за теб и твоята професия преди да те потърсят за работа?

Бих искал клиентите ми да знаят, че съм един от малкото останали в бизнеса в България изключително коректен и добронамерен човек.

Представи си, че печелиш безплатен самолетен билет до която и да е дестинация по света... Ще споделиш ли с нас на кое място би се спрял и защо?

Бих посетил Тибет с цел да науча повече за себе си и за мисията ми в този живот.


Разкажи ни нещо, което те кара винаги да се усмихваш.

В професионалната сфера - когато видя доволен клиент след завършен обект, а в личната - семейството и децата ми.

Не се колебайте да потърсите Къщи “Комфорт” за изграждането на вашия нов и уютен дом. Поискайте оферта за вашия индивидуален проект презбизнес сайта им в MaistorPlus.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта