По-бързо строителство и спестяване на енергия със системите на Младост

Публикувано на 10/09/2024 от Ирена Петрова | Последна редакция на 13/09/2024 | Видяно 2 803 пъти

Всеки би искал строителните процеси да се ускорят максимално, за да се нанесе по-скоро в новото си жилище, като същевременно се запазят качеството и надеждността на бъдещата сграда. Това ще бъде домът ни, в който ще прекараме десетилетия, затова най-важен е изборът на качествени продукти. Енергийните блокове за модерно строителство на "Младост" са именно такива – те спестяват до 35% от времето за строене и са екологично решение, което позволява постигане на висока енергийна ефективност. Тези блокове не само гарантират стабилност и дълготрайност, но също така създават здравословна среда и безопасен дом за обитателите – всичко, от което се нуждаете за съвременния живот.


Характеристики

Устойчивост и здравословна среда:

Тухлите на "Младост" са изработени от висококачествена изпечена глина, която позволява задържането на въздух. Това води до значителни спестявания на енергия за отопление и охлаждане, като същевременно осигурява комфортен микроклимат вътре в сградите. ИГМ Младост притежава едно от най-висококачествените находища на глина в региона, което в комбинация с модерния производствен процес, гарантира най-доброто качество на продуктите. Тези естествени материали създават отличен микроклимат в помещенията. Така, с тухлите на "Младост", вашият дом не само ще издържи във времето, но и ще предложи отлична вътрешна среда за поколения напред.

Отлична звукоизолация:

Блоковете на Младост държат шума отвън, където му е мястото, благодарение на специалната си структура на пчелна пита, със стойности от 56dB. Така ще си осигурите тишината и спокойствието, които са така необходими на всички в шумното ежедневие на съвременния живот.

Лесен и бърз монтаж:

Целият процес на строителство с блоковете на "Младост" е значително по-бърз и ефективен, благодарение на системата перо и жлеб. Тази система не само ускорява монтажния процес, но и подобрява енергийната ефективност на сградата, като намалява загубите на енергия в местата на съединение между блоковете. Това води до по-добра топлоизолация и комфорт за обитателите.


Видове строителни блокове

"Младост" предлага широк набор от строителни блокове, включително стандартни блокове с вертикални и хоризонтални кухини, както и най-продаваните енергийни блокове. Сред тях са енергийните блокове за външни стени, блокове за преградни стени, както и специализирани енергийни блокове АКУСТИК за оптимална звукоизолация.

Енергийните блокове МЛАДОСТ за модерно строителство представляват иновация в строителната индустрия. Те съчетават най-модерните технологии и опита на водещи експерти в областта, за да осигурят висока енергийна ефективност на сградите, в които се използват. Тези блокове са модерно и екологично решение, което гарантира издръжливост, дълготрайност и здравословен микроклимат в помещенията. Системите, базирани на енергийните блокове Младост, не само спестяват енергия, но и значително ускоряват процеса на строителство, намалявайки времето за изграждане с до 35%. Строителните решения на "Младост" не просто създават стойност; те утвърждават традиции, които се предават през поколенията.


Полусглобяеми и фино оребрени таванни елементи

"Младост" предлага и полусглобяеми, фино оребрени таванни елементи за строене на междуетажни конструкции от качествени глинени продукти. Например, Младост Ферт 14 е полусглобяем ситно оребрен таванен елемент, който се използва за изграждане на висококачествени междуетажни конструкции. Тези елементи са изработени от суровини, които запазват своите механични характеристики, осигурявайки по-добра стабилност на сградата и съответствие с най-високите стандарти на Европейската комисия по стандартизация (CEN).


Глинени елементи и вентилационни блокове

Младост произвежда и вентилационни блокове, проектирани за лесен монтаж на тръби за вентилация. Те са изработени от суровини с добра порьозност, което намалява масата им и улеснява вентилационната система. Налични са в различни размери, за да отговорят на специфичните нужди на всяка сграда.

Младост предлагат и специални глинени елементи, които допълват цялостната строителна система и ускоряват процеса на зидане. Вентилационният блок 25ø18 позволява лесен монтаж на тръби за вентилация, които позволяват поддържането на изключителни микроклиматични условия в новопостроени сгради. Изработен е от суровини с добра порьозност, което оправдава намаляването на масата и по този начин улеснява вентилационната система. Изработват се с различни размери на отвора.

Младост притежава пет завода за производство и използва най-съвременни технологии, които заедно с изключително висококачествени суровини и професионална работна ръка, позволява производство, което отговаря на най-строгите изисквания за висококачествено и икономично строителство. Със своята  113 годишна традиция, Младост е номер 1 в региона по производство на глинени продукти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
95 извършени проекта
Цветков
Електроуслуги, София
41 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
140 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
55 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
85 извършени проекта