Характеристики

Последна редакция на 19/09/2024 от Ирена Петрова

Устойчивост и здравословна среда:

Тухлите на "Младост" са изработени от висококачествена изпечена глина, която позволява задържането на въздух. Това води до значителни спестявания на енергия за отопление и охлаждане, като същевременно осигурява комфортен микроклимат вътре в сградите. ИГМ Младост притежава едно от най-висококачествените находища на глина в региона, което в комбинация с модерния производствен процес, гарантира най-доброто качество на продуктите. Тези естествени материали създават отличен микроклимат в помещенията. Така, с тухлите на "Младост", вашият дом не само ще издържи във времето, но и ще предложи отлична вътрешна среда за поколения напред.

Отлична звукоизолация:

Блоковете на Младост държат шума отвън, където му е мястото, благодарение на специалната си структура на пчелна пита, със стойности от 56dB. Така ще си осигурите тишината и спокойствието, които са така необходими на всички в шумното ежедневие на съвременния живот.

Лесен и бърз монтаж:

Целият процес на строителство с блоковете на "Младост" е значително по-бърз и ефективен, благодарение на системата перо и жлеб. Тази система не само ускорява монтажния процес, но и подобрява енергийната ефективност на сградата, като намалява загубите на енергия в местата на съединение между блоковете. Това води до по-добра топлоизолация и комфорт за обитателите.

Свързано:

По-бързо строителство и спестяване на енергия със системите на Младост