Глинени елементи и вентилационни блокове

Последна редакция на 19/09/2024 от Ирена Петрова

Младост произвежда и вентилационни блокове, проектирани за лесен монтаж на тръби за вентилация. Те са изработени от суровини с добра порьозност, което намалява масата им и улеснява вентилационната система. Налични са в различни размери, за да отговорят на специфичните нужди на всяка сграда.

Младост предлагат и специални глинени елементи, които допълват цялостната строителна система и ускоряват процеса на зидане. Вентилационният блок 25ø18 позволява лесен монтаж на тръби за вентилация, които позволяват поддържането на изключителни микроклиматични условия в новопостроени сгради. Изработен е от суровини с добра порьозност, което оправдава намаляването на масата и по този начин улеснява вентилационната система. Изработват се с различни размери на отвора.

Младост притежава пет завода за производство и използва най-съвременни технологии, които заедно с изключително висококачествени суровини и професионална работна ръка, позволява производство, което отговаря на най-строгите изисквания за висококачествено и икономично строителство. Със своята  113 годишна традиция, Младост е номер 1 в региона по производство на глинени продукти.

Свързано:

По-бързо строителство и спестяване на енергия със системите на Младост