Саниране на жилището с ROCKWOOL – веднъж и качествено

Публикувано на 13/02/2023 от | Последна редакция на 09/03/2023 | Видяно 6 171 пъти

Колко често правите основен ремонт? Обикновено веднъж в живота, oсвен, ако не си изкарвате хляба с това. Разходите по санирането на един апартамент или цялата сграда не са малко, но времето и нервите, които ще отделите са още по-скъпи. Това важи в особено голяма степен, ако сте решили да се възползвате от програмите за финансиране, които могат да покрият до 100% от разходите, ако успеете да се включите с проект до 31.05.2023 и той бъде успешен.

Ако се интересувате от темата, сигурно вече знаете, че необходимата документация стартира с изготвянето на технически паспорт, техническо обследване и обследване за енергийна ефективност, на базата, на които ще стъпите при разработване на проекта. Основно изискване е сградата да постигне енергийно потребление минимум клас Б, а проектът да осигури поне 30% спестяване на енергия. Изолацията на сградната обвивка – фасади, покриви, както и някои вътрешни елементи като стени и подове, е една от най-ефективните мерки включени в програмата. Процедурата е наистина тежка, затова ние ще се опитаме да помогнем с начин лесно и бързо да вземете цена за необходимата ви изолация ROCKWOOL от нашите дистрибутори.

Вземете оферта за изолация от ROCKWOOL тук.

Добре планираната сградна изолация може да спести 70% енергийните разходи на домакинството!


Защо е важно какво се крие в стените?

Независимо дали сте решили да се възползвате от програмата или ще финансирате ремонта сами, за да си спестите излишни главоболия в бъдеще е важно да изберете материал, който e устойчив и предлага повече от обикновена топлоизолация.

Продуктите от каменна вата, които създаваме в ROCKWOOL не губят своите механични свойства през целия експлоатационен живот на сградата. Това означава, че ще си вършат работата ефективно без да се налага да ги подменяте или ремонтирате десетилетия след санирането. Те са паропропускливи, което ще спести неприятности с излишна влага и мухъл. Изолацията с каменна вата предлага и изключително високи нива на шумоизолация, което е значително предимство за всички, които живеят в града и в многофамилни блокове.

Но може би най-критичното свойство на каменната вата, което я отличава от множество други изолационни материали е нейната устойчивост на пожар. Нашите продукти имат клас А1 за пожарна безопасност, те са негорими и не допринасят за отделянето на токсичен дим при пожар.

За да бъдем ви бъдем от полза сме събрали още много информация за изолация на фасади и покриви, както и за настоящата процедура за финансиране на санирането. Вземете своите полезни материали тук.

ROCKWOOL България EООД

бул. „ Драган Цанков” 23 А

1113 София, България

www.rockwool.com/bg

info@rockwool.bg

T +359 2 943 95 60Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
101 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
48 извършени проекта
"Никола
Ремонт на баня, Пловдив
85 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта