Защо е важно какво се крие в стените?

Последна редакция на 29/03/2024 от Anna Stankova

Независимо дали сте решили да се възползвате от програмата или ще финансирате ремонта сами, за да си спестите излишни главоболия в бъдеще е важно да изберете материал, който e устойчив и предлага повече от обикновена топлоизолация.

Продуктите от каменна вата, които създаваме в ROCKWOOL не губят своите механични свойства през целия експлоатационен живот на сградата. Това означава, че ще си вършат работата ефективно без да се налага да ги подменяте или ремонтирате десетилетия след санирането. Те са паропропускливи, което ще спести неприятности с излишна влага и мухъл. Изолацията с каменна вата предлага и изключително високи нива на шумоизолация, което е значително предимство за всички, които живеят в града и в многофамилни блокове.

Но може би най-критичното свойство на каменната вата, което я отличава от множество други изолационни материали е нейната устойчивост на пожар. Нашите продукти имат клас А1 за пожарна безопасност, те са негорими и не допринасят за отделянето на токсичен дим при пожар.

За да бъдем ви бъдем от полза сме събрали още много информация за изолация на фасади и покриви, както и за настоящата процедура за финансиране на санирането. Вземете своите полезни материали тук.

ROCKWOOL България EООД

бул. „ Драган Цанков” 23 А

1113 София, България

www.rockwool.com/bg

info@rockwool.bg

T +359 2 943 95 60

Свързано:

Идеи за къщи Саниране на жилището с ROCKWOOL – веднъж и качествено