Множество необикновени възможности с програмата за лоялни клиенти на Mr. Bricolage

Публикувано на 19/04/2022 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 12/08/2022 | Видяно 2 723 пъти

За теб красотата не е само в крайния резултат, а именно в процеса на работа и изпитанието на времето? Имаш богат опит в строителния сектор, но не е просто работа, а и удоволствието от финализирания проект? Независимо от това дали си опитен майстор на свободна практика, отговорник за строителна бригада или пък част от доказала се фирма на пазара, стани част от семейството на Mr. Bricolage! Лоялната програма за професионалисти на Mr. Bricolage предоставя множество специални възможности за своите клиенти. 

Над две десетилетия Mr. Bricolage е част от създаването на мечтания дом за хиляди български семейства, предоставяйки качествени продукти и богато разнообразие от инструменти и строителни материали. 

Вече над 1000 професионалисти са част от Лоялната програма, която се реализира съвместно от Mr. Bricolage и MaistorPlus, като са им предоставени многобройни специални оферти, преференциални условия при пазаруване и това не е всичко – имат възможност да печелят и нови клиенти! 

А до 10.05.2022, всички регистрирани професионалисти в Лоялната програма получават 20% на избрани продукти от марката MAKITA.  

Остани докрай и научи повече за специалните условия!


Какво получаваш като част от Лоялната програма?

10% отстъпка с карта „Лоялност“

Ставайки част от семейството на Mr. Bricolage, получаваш карта „Лоялност“, която ти дава 10% отстъпка при пазаруване във веригата магазини Mr. Bricolage на територията на страната! 

Предварителни оферти 

Получаваш достъп до различни категории продукти преди останалите клиенти на магазините Mr. Bricolage! 


Какви други възможности ти предоставя?

Повече клиенти

Като участник в Лоялната програма, имаш възможност да станеш „Доверен майстор“ на Mr. Bricolage! По този начин получаваш възможност за допълнителни клиенти под формата на заявки подавани на място в магазините. Често се случва след закупуването на материали, клиентите да търсят и майстор, който да им съдейства. И ето тук ти идваш насреща! Възползвай се от възможността да разшириш кръга си от доволни клиенти! 

Възможност за отложено плащане на продуктите

Несъмнено още едно предимство, което се предлага за лоялните клиенти на Mr. Bricolage. Получаваш възможността да заплатиш закупените материали и продукти в края на месеца. Това улеснява процесът на пазаруване, както и проследяването на финансите. При интерес трябва само да  потърсиш управителя в магазина, в който пазаруваш, за да се запознаеш с условията.

Кой и как може да се включи?

За да се включиш към Лоялната програма за професионалисти на Мr. Bricolage, е необходимо първо да се регистрираш в MaistorPlus. Възползвайте се от множество оферти в 11-те магазина на Mr. Bricolage на територията на градовете: 

  • София

  • Пловдив

  • Благоевград

  • Бургас

  • Варна

  • Добрич

  • Русе

  • Плевен

Стани част от Лоялната програма още днес! Попълнете формата за участие, попълвайки я, трябва да се посочи телефонния номер и имейл адреса, които си използвал при създаването на профила си в MaistorPlus. 

При необходимост от допълнителна информация, свържете се с нас на имейл: mr.bricolage@maistorplus.com.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта