Множество необикновени възможности с програмата за лоялни клиенти на Mr. Bricolage

Последна редакция на 02/05/2024 от Патриция Симеонова

За теб красотата не е само в крайния резултат, а именно в процеса на работа и изпитанието на времето? Имаш богат опит в строителния сектор, но не е просто работа, а и удоволствието от финализирания проект? Независимо от това дали си опитен майстор на свободна практика, отговорник за строителна бригада или пък част от доказала се фирма на пазара, стани част от семейството на Mr. Bricolage! Лоялната програма за професионалисти на Mr. Bricolage предоставя множество специални възможности за своите клиенти. 

Над две десетилетия Mr. Bricolage е част от създаването на мечтания дом за хиляди български семейства, предоставяйки качествени продукти и богато разнообразие от инструменти и строителни материали. 

Вече над 1000 професионалисти са част от Лоялната програма, която се реализира съвместно от Mr. Bricolage и MaistorPlus, като са им предоставени многобройни специални оферти, преференциални условия при пазаруване и това не е всичко – имат възможност да печелят и нови клиенти! 

А до 10.05.2022, всички регистрирани професионалисти в Лоялната програма получават 20% на избрани продукти от марката MAKITA.  

Остани докрай и научи повече за специалните условия!

Свързано:

Множество необикновени възможности с програмата за лоялни клиенти на Mr. Bricolage