53-то издание на изложението СТРОЙКО ЕКСПО ще се проведе от 21-25 октомври 2020 в НДК

Публикувано на 19/10/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 22/10/2020 | Видяно 6 002 пъти

Спасителна и противопожарна техника ще бъде  представена на откриването.

Екипът на най-голямото българско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане Ви очаква от 21 до 25 октомври 2020 година в НДК. Тази година изложението се пренася и на откритите площи пред НДК. Откриването на СТРОЙКО  е на 21 октомври от 11:00 часа в централното фоайе на НДК.

Ще открият Заместник-министърът на вътрешните работи, Милко Бернер, Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятие, д-р Бойко Таков, Председателят на борда на директорите на НДК, Борислав Велков и Управителят на СТРОЙКО ЕКСПО, Маргарита Николова.

В откритата площ пред НДК ще се проведат демонстрации на техника от Главна дирекция „Противопожарна безопасност и защита на населението” на МВР, Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ на Столична община и Български червен кръст. Към тях ще се присъедини и актрисата Йоана Буковска, която ще представи филма “Тръгваме на училище, Вирусът - не”, който с приятели доброволци заснеха в помощ на децата и техните учители.

Сред предимствата на СТРОЙКО са не само централната локаци и изцяло реновираната база на НДК, но и доказаното качество на изложителите. Изложението събира под един покрив най-новите тенденции и технологии в архитектурата, строителството и обзавеждането.

През 2020 г. СТРОЙКО ЕКСПО прави крачка в бъдещето и предлага концепция за ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИЯ ДОМ И ГРАД. Всички иновации и зелени технологии за хармонично взаимодействие между хората и техните жилища са развити в две нови направления: СТРОЙКО Future и СТРОЙКО Safеty. Идеята е заедно, посетители и изложители да „проектират“ къщата, която се подчинява на индивидуалните нужди на своите обитатели и дава сигурна среда за живот.

В рамките на изложението ще се проведе и семинара “ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА СЪВРЕМЕНЕН НАЧИН НА ЖИВОТ”, съвместно със Столична община, ИАНМСП, Камарата на строителите в България, Камарата на архитектите в България, Русенски университет, MOVE.BG.

Изложението ще се проведе при строго спазване на противоепидемичните изискванията на Министерство на здравеопазването. Допълнително ще бъдат инсталирани уредите на “Ибора ООД” за дезинфекция на въздух - Air Flow Steril – Ozone Free.  Устройството унищожава бактерии, вируси и спори във въздуха чрез преминаване на въздуха през корпуса на уреда, в който е инсталирана бактерицидната пура. Изпуснатата доза UV-C лъчение осигурява 99.9% унищожаване на всички видове патогенни микроорганизми. Бактерицидната лампа е напълно изолирана и затворена в корпуса на уреда което значи, че може да се използва в присъствие на хора и животни.

За съжаление строителството не може да се случи онлайн. Сега е време да се срещнем на живо и да бъдем взаимно полезни.

Входът е свободен за посетители.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта