Perfera oт Daikin - климатикът, който ще отговори на всички ваши изисквания за ефективност и комфорт!

Публикувано на 03/08/2020 от Елизабета Костова | Последна редакция на 27/08/2020 | Видяно 6 851 пъти

Разгледай предложенията на Daikin

 

Всеки собственик на жилище заслужава енергийно ефективен климатик, който да отговаря на нуждите на отопление, охлаждане и пречистен въздух. Да, има и такива уреди, чиито качества и метод на работа са безспорни. Не се чудете дали да вложите по-голяма сума за добър климатик. Инвестицията наистина си заслужава и ще ви се отплати десетократно.

Климатизацията на дома е процес, който трябва да ви осигури безопасност и устойчиво решение. А уредите от ново поколение вече имат и чудесен бонус – интелигентно управление. Защо обаче е добре да се спрете на такъв модел и какви са неговите качества? Ще ви представим неоспоримите предимства на съвременните климатици и едно неустоимо предложение от Daikin.

”Advertisement”


Енергийна ефективност

Защо да изберете Perfera от Daikin?

 

Напълно възможно е климатикът да не натовари сметката ви за електричество. Стига да направите правилен избор, няма да се страхувате от цифрата в края на месеца. Енергийната ефективност на всеки уред е решаваща да направите покупка. Когато говорим обаче за климатици от ново поколение, то няма как да не обърнем внимание на следните неща:

  • Клас до A+++, което ви гарантира изключително голяма икономичност. Освен това тези модели разполагат и със система за пестене на енергия, която отчита дали в стаята има хора. По този начин настройките автоматично се регулират и се намалява потреблението на енергия.
  • Ниско въздействие върху околната среда – хладилният агент тип R-32 е чудесната алтернатива на стандартните хладилни агенти. Той е със значително по-ниско въздействие върху околната среда. Това допълнително оказва влияние за висока енергийна ефективност.
  • Инверторна технология за управление – благодарение на нея, климатикът изразходва само толкова енергия, колкото е потребно за да постигне комфортни температури във вашия дом.

Всички тези характеристики ще намерите в модела Daikin Perfera FTXM-N. Какво още обаче може да ви предложи този климатик?


Чист въздух

Производителите все по-често обръщат специално внимание на качеството на въздуха в помещенията. Как е възможно това?

  • Технология Flash Streamer – осигурява по-чиста и здравословна вътрешна среда.  Тя използва електрони, с които предизвиква химически реакции с частиците във въздуха. По този начин се унищожават алергените, а неприятните миризми остават в миналото.

  • Тази технология е еднакво функционална както през летните жеги, така и през студените месеци. С нейна помощ ще имате здравословна среда, в пределите на собствения си дом.

 


Тиха работа

Едно от все по-честите изисквания на потребителите на климатици е безшумната работа. Daikin Perfera напълно отговаря на тези условия!

  • Нивата на шума на вътрешното тяло са драстично намалени, за да могат да осигурят почти безшумна работа и да не безпокоят вашата почивка.
  • Този тип климатици са изключително подходящи за градски условия, поради тихата работа на външното тяло.


Интелигентно управление

Възможността за интелигентно управление не е никак за подценяване. Тя дава несравнимо удобство да контролирате климатика си от разстояние.

  • Съвременните модели имат специални приложения, с които можете бързо и лесно да управлявате климатика си.

  • Чрез онлайн контролер може да задавате температурата дистанционно, дори и да сте извън дома.

  • Имате възможността да следите потреблението на енергия и да контролирате разходите.

Съвременните климатици притежават много екстри, които осигуряват несравним комфорт на всеки собственик на жилище. Инвестицията в модел от висок клас си заслужава всеки лев. Моделът, който притежава всички изброени характеристики и ще бъде чудесен избор за всеки дом е Daikin Perfera FTXM-N.

За повече информация посетете сайта на нашите партньори от Daikin.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
11 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта