Енергийна ефективност

Последна редакция на 26/04/2024 от Елизабета Костова
Източник | Видяно 602 пъти

Защо да изберете Perfera от Daikin?

 

Напълно възможно е климатикът да не натовари сметката ви за електричество. Стига да направите правилен избор, няма да се страхувате от цифрата в края на месеца. Енергийната ефективност на всеки уред е решаваща да направите покупка. Когато говорим обаче за климатици от ново поколение, то няма как да не обърнем внимание на следните неща:

  • Клас до A+++, което ви гарантира изключително голяма икономичност. Освен това тези модели разполагат и със система за пестене на енергия, която отчита дали в стаята има хора. По този начин настройките автоматично се регулират и се намалява потреблението на енергия.
  • Ниско въздействие върху околната среда – хладилният агент тип R-32 е чудесната алтернатива на стандартните хладилни агенти. Той е със значително по-ниско въздействие върху околната среда. Това допълнително оказва влияние за висока енергийна ефективност.
  • Инверторна технология за управление – благодарение на нея, климатикът изразходва само толкова енергия, колкото е потребно за да постигне комфортни температури във вашия дом.

Всички тези характеристики ще намерите в модела Daikin Perfera FTXM-N. Какво още обаче може да ви предложи този климатик?

Свързано:

Perfera oт Daikin - климатикът, който ще отговори на всички ваши изисквания за ефективност и комфорт!