4 практични хрумки за съхранение на вещи извън сезон у дома

Публикувано на 30/09/2021 от Теди Демирева | Последна редакция на 30/09/2021 | Видяно 2 798 пъти

Жилищата ни стават все по-малки, вещите – все повече и често се оказваме затрупани с неща, които няма къде да държим. Затова да прибираме сезонните вещи на по-труднодостъпно място, когато не са нужни, е страхотна идея. Това помага по-лесно да поддържаме реда у дома, а и да си създадем повече комфорт, като оставяме нещата, които се използват в момента, на по-удобни места. Факт е, че този тип работа изисква да отделим няколко дни в годината, но ще си спестим часове излишни усилия от ежедневието си по-късно.

Но как да стане това? Къде да намерим място за всичко? Решението на този проблеми изисква доза креативност и за да сме наистина полезни, предлагаме ви 4 практични хрумки за съхранение на вещи извън сезон у дома.

И не забравяйте, че винаги може да се възползвате от услугите на сръчни майстори и вашето малко пространство да се превърне от проблем във великолепно дизайнерско решение. 


В кутии или куфари под леглото

Няма нужда куфарите да стоят празни, когато не се използват. Напълнете ги с дрехи и обувки и ги пъхнете под леглото до следващото пътуване.


В шкафове под кухненската пейка

Вместо столове, сложете в кухнята пейка с шкафове под нея. Така ще имате винаги готово място за вещите, които не използвате в момента.


В раниците

Ако използвате туристическите си раници само през лятото, напълнете ги с летни дрехи или къмпинг оборудването си през зимата и ги приберете в шкафа пълни.


В холната маса

Превърнете стария куфар в холна маса и го използвайте за съхранение на сезонни вещи. Това е перфектно решение за малки жилища.

В случай че не може да се справите сами с ограниченото пространство и ви е трудно да го превърнете в уютно място, то не се ядосвайте - винаги може да потърсите специалистите, регистриран при нас. Изпратете още сега напълно безплатна заявка за проект, без задължително обвързване. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете, тази, която ви допада най-много.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта