4 практични хрумки за съхранение на вещи извън сезон у дома

Публикувано на 30/09/2021 от Теди Демирева | Последна редакция на 30/09/2021 | Видяно 1 786 пъти

Жилищата ни стават все по-малки, вещите – все повече и често се оказваме затрупани с неща, които няма къде да държим. Затова да прибираме сезонните вещи на по-труднодостъпно място, когато не са нужни, е страхотна идея. Това помага по-лесно да поддържаме реда у дома, а и да си създадем повече комфорт, като оставяме нещата, които се използват в момента, на по-удобни места. Факт е, че този тип работа изисква да отделим няколко дни в годината, но ще си спестим часове излишни усилия от ежедневието си по-късно.

Но как да стане това? Къде да намерим място за всичко? Решението на този проблеми изисква доза креативност и за да сме наистина полезни, предлагаме ви 4 практични хрумки за съхранение на вещи извън сезон у дома.

И не забравяйте, че винаги може да се възползвате от услугите на сръчни майстори и вашето малко пространство да се превърне от проблем във великолепно дизайнерско решение. 


В кутии или куфари под леглото

Няма нужда куфарите да стоят празни, когато не се използват. Напълнете ги с дрехи и обувки и ги пъхнете под леглото до следващото пътуване.


В шкафове под кухненската пейка

Вместо столове, сложете в кухнята пейка с шкафове под нея. Така ще имате винаги готово място за вещите, които не използвате в момента.


В раниците

Ако използвате туристическите си раници само през лятото, напълнете ги с летни дрехи или къмпинг оборудването си през зимата и ги приберете в шкафа пълни.


В холната маса

Превърнете стария куфар в холна маса и го използвайте за съхранение на сезонни вещи. Това е перфектно решение за малки жилища.

В случай че не може да се справите сами с ограниченото пространство и ви е трудно да го превърнете в уютно място, то не се ядосвайте - винаги може да потърсите специалистите, регистриран при нас. Изпратете още сега напълно безплатна заявка за проект, без задължително обвързване. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете, тази, която ви допада най-много.Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
94 извършени проекта
Петров
Боядисване и декорация, София
46 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
94 извършени проекта
Метал Дизайн М
Железарски услуги, София
64 извършени проекта
Хриси Строй 2020 ЕООД
ВиК Услуги, София
111 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
38 извършени проекта