Изложба Wienerberger Brick Awards 2016 - официално открита на 15ти ноември до 28ми

Публикувано на 16/11/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 16/11/2016 | Видяно 9 733 пъти

Събитието стартира с приветсвие от управителя на Винербергер Цанко Миланов: "За нас керамиката е не просто бизнес модел, за нас тя е страст, предизвикателство, начин на изразяване..." Управителят на Винербергер сподели с гордост, че много български проекти са участвали на международно ниво, а на тази изложба бе представена и ротондата „Свети Георги“ в София, за ремонт на която Столична община отпуска през последните години 27 500 лева. Главният архитект на София Здравко Здравков също зае участие с приветствена реч, като посочи, че устойчивото развитие и стабилността в една икономика се пораждат именно чрез висококачествено строителство.


Изложба Wienerberger Brick Awards 2016

60 пана с проекти на участници и победители от Wienerberger Brick Award 2016 бяха представени на международната архитектурна изложба, открита на 15 ноември на "Моста на влюбените" в София. Изложбата бе организирана с помощта на Столична община, а на откриването присъства и кмета на София - Йорданка Фандъкова.


Продължителност на изложбата и конкурса

Изложбата ще продължи до 28-ми ноември, а г-н Миланов напомни, че националният конкурса за международното отличие продължава със срок до края на 2016 година.

На церемонията присъстваха и други официални лица, сред които Атанас Буглов – управител на Винербергер, зам.-кмета на София Мария Бояджийска, както и водещия Ники Кънчев. За повече информация за изложбата - последвайте този линк.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта