Майстори на колелото

Публикувано на 17/03/2014 от Божидар Илиев | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 2 399 пъти

Това може да стане реалност и то съвсем скоро. Кленов и Ангелов - съоснователи на компаниятаKолелиниа - стоят зад проекта Halfbike, който доста бързо набира популярност в социалните мрежи. Колелото е създадено за каране в градската среда, като има много предимства пред традиционните велосипеди. Притежава три колела, като предното е задвижващо и е значително по-голямо от задните две, които служат по-скоро за управление и достигане на голяма маневреност. Освен за придвижване в големия град, колелото може да се използва и за модерен и забавен начин за спортуване. Стойката, в която седи колоездача, напряга цялостно мускулатурата, като по този начин прави Halfbike доста добър заместител на традиционните фитнес уреди, превръщайки тренировката в удоволствие.

Гледайте видеото, за да видите какво точно представлява Halfbike и побързайте да си поръчате, защото скоро първите бройки може да се изчерпат. 

Halfbike from halfbikes.com on Vimeo.

Създателите на Halfbike набират средства за разработване на своя продукт в популярния уебсайт за групово финансиране Kickstarter, където можете да им помогнете и вие. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта