Изложението за архитектура, строителство и обзавеждане „СТРОЙКО 2000“ отваря врати на 23 март

Публикувано на 21/03/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 11 367 пъти

От 23 до 27 март 2016 година в Национален дворец на културата в София ще се проведе четиресет и шестото специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане "СТРОЙКО 2000". Отдадено на идеята "За една по-хубава България", изложението обединява продукти и услуги на над 180 български и чуждестранни фирми, които предлагат на посетителите си атрактивни отстъпки до 50%. Официалното откриване на "СТРОЙКО 2000" ще се проведе на 23 март от 14 часа, като входът за изложението е свободен.


Изложението представя множество иновативни продукти и решения за дома

Вече 23 години "СТРОЙКО 2000" запознава потребителите с най-новите продукти и технологии за подобряване на околната среда и качеството на живот, като едновременно с това изложението среща множество бизнес партньори, инвеститори и специалисти.


За един по-екологичен дом

По време на "СТРОЙКО" ще видим иновативни решения, свързани с производството и дизайна на мебели и аксесоари, дограми, окачени фасади, отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, както и интересни екологични и енергоспестяващи технологии, приложими в съвременния дом.


Какво още ще видим на изложението тази година?

Интересен акцент в програмата на "СТРОЙКО" е изложбата "Архитектурният завет на миналия век", която ни въвежда в тайните на българските паметници на културата чрез творбите на фотографа Здравко Йончев. На 26-ти март от 15 часа на фона на изложбата ще се проведе дискусия на тема "Опазване на културното наследство", организирана от общност "Културно наследство, архитектура и памет". На изложението за първи път можем да видим и мебели и работни облекла, представени от държавно предприятие "Фонд Затворно дело" към Министерство на правосъдието.


Тагове:

Стройко

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта