„АмонРа Енерджи“ доставя соларно оборудване на световни производители от днес за утре

Публикувано на 25/11/2022 от | Последна редакция на 08/03/2023 | Видяно 6 680 пъти

Търсят се партньори-инсталатори 

Навярно знаете, че един фотоволтаик на покрива може да спести до 100% от сметката за ток, стига проектирането да е добре направено. Както и че 1 мегават инсталирана мощност се изплаща само за 2 години при сегашните цени на тока. Възможно е вече да сте пробвали да си поръчате различни елементи на една фотоволтаична система директно от световния й производител. Но сте ударили на камък – цените са по-високи от прогнозния ви бюджет, доставките се бавят неимоверно дълго, а когато най-накрая поръчката ви е изпълнена, се оказва, че заради един липсващ болт не можете да сглобите своята соларна система.  

В България вече има фирма, от която може да се поръча онлайн, на място или по телефон соларното оборудване на водещите световни марки. И то да бъде доставено „от днес за утре“! „АмонРа Енерджи“ АД е един от утвърдените доставчици на всички елементи за една фотоволтаична система. Фирмата поддържа на склад в базите си в София, Солун и Букурещ около 5000 соларни артикула като фотоволтаични модули, инвертори, покривни конструкции, батерии и др. 


Постоянна наличност на premium световни марки

На крайни клиенти и инсталатори се предлагат продукти на premium световни производители на фотоволтаични системи за трите сегмента на пазара: residential – от 30 до 50 KW, сommercial – от 50 KW до 2 MW, utilities – големи промишлени паркове за производство на енергия. „АмонРа Енерджи“ не само осигурява постоянна наличност на всички компоненти, но и съдейства при доставката на големи мощности директно от производителя. 

В областта на  фотоволтаичните панели фирмата поддържа постоянно следните основни марки: JA Solar, SunTech, Canadian Solar, ZnShine, Trina Solar и  SunMan. Повечето от тези марки са оценени от Bloomberg New Energy Finance като 100% „банкируеми“ и са в първия стълб на соларната енергетика. Може да се доставят панели и за специфични цели, например гъвкави или с малък размер.

Инверторите, които „АмонРа“ предлага, са на  Sungrow Energy, SAJ, Growatt и Fimer. И те са от първия стълб в соларната енергетика според Bloomberg New Energy Finance.

Акцентът при конструкциите за соларните системи е върху покривните, като най-голямо е търсенето на холандската марка Esdec Solar, най-големият доставчик на покривни соларни конструкции в света. 

Освен соларни панели, инвертори и покривни конструкции, „АмонРа Енерджи“ предлага и горивни клетки, батерии, структури и компоненти за сглобяване, свързване и монтаж. Особено внимание се отделя на системите за съхранение. При тях фирмата има собствени разработки и модели, които се продават в 15 държави.


Обучение, сервиз, гаранции

„АмонРа Енерджи“ е и сертифициран сервизен център на всички световни марки, които предлага. Компанията има обучителен център за монтажниците и екипите им за работа с продуктите на всяка соларна марка. Соларните панели са с 12-годишна гаранция от производителите, а инверторите – с 10-годишна. При последните има възможност за дистанционен мониторинг с управление на енергията спрямо борсовата цена. За всички соларни продукти „АмонРа Енерджи“ поддържа непрекъснат контакт с производителите и осигурява поддръжка 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Заявките към сервизния център се изпълняват за 1 денонощие. 


50 специалисти, 75-годишна експертиза в енергетиката

В „АмонРа Енерджи“ работят над 50 специалисти по соларна енергетика. Те имат опит в инсталирането на соларни системи и покривни централи на Балканския полуостров и в Централна и Западна Европа. Предоставят консултации за избора, планирането, проектирането, изграждането и инсталирането на различни фотоволтаични системи. 

Фирмата е логично разширение на дейността на „Централна Енергоремонтна База“ ЕАД – предприятие със 75-годишна експертиза в енергетиката. „Нашата цел не е да сме на пазара за 2-3 години, а за доста по-дълъг период. Знаем, че инвестициите в соларна енергетика са дългосрочни. Затова не правим никакви компромиси с качеството. Търсим партньори инсталатори, с които да си помагаме взаимно с предложения и техническа поддръжка“, заключават от компанията. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта