Невероятен дом насред пустинята

Публикувано на 27/01/2021 от Теа Даулова | Последна редакция на 27/01/2021 | Видяно 1 308 пъти

Ако си мислите, че насред пустинята, има място само за камили, то напълно грешите. Истински оазис е този дом, който се намира сред пясък, кактуси и скали. Освен страхотен екстериор, тази къща има и чудесен интериор, в който удобството, хармонията и модерните акценти идеално хармонират помежду си. Сигурни сме, че собствениците са истински късметлии. А за нас остава да се разходим виртуално и малко да помечтаем. Ако и вие искате промяна в дома си, но не знаете как да я постигнете сами, то регистрираните при нас професионалисти ще ви помогнат в това начинание.


Отворени пространства за чудесни гледки

Всяка възможност за осигуряване на страхотен дом е използвана в тази къща. Тя се намира в пустинята в Лос Анджелис.

  • Приказна гледка се разкрива пред панорамните прозорци. Е, нека не забравяме, че е истински кошмар, когато дойде време за почистване. Още повече, че пясъкът ежедневно носи прах и пепел, който много услужливо се залепва точно върху стъклата. Все пак не може 100 хубости на едно място.
  • Естествената растителност, изразена предимно от кактуси, е оставена да краси оформеното дворно пространство. Хубавата страна е, че те са в натурална среда и не се нуждаят от никакви особени грижи.
  • Скалните масиви създават ограда на пространството, която максимално се доближава до реалната картина в района.

Вижте още: Лесно и бързо почистване на прозорци с домашни средства


Интериор в дървесен дизайн

Акцентът във вътрешността на къщата е дървесният дизайн. С негова помощ в дома се добавя уникална нотка на уют, в комбинация в модерните акценти в последните години.

  • Стените в дневната са от дървени плоскости. В допълнение към тях е таванът, който също е с дървена облицовка.
  • Сивият цвят е идеално решение за дървесният дизайн. И точно той е използван в мебелировката във всекидневната.
  • Големият диван дава достатъчно място за посрещане на много гости, който могат да се насладят на величествената гледка, разкриваща се през прозорците.
  • Идеално допълнение към цялостната концепция е малкия кактус, поставен на холната масичка.


Голяма част за забавления на открито

Чудесно място за латино забава е пространството, което е под открито небе. Типично за летните купони в Лос Анджелис, това място дава възможност за горещи танци и много щури моменти.

  • Обособена е бар зона, където собствениците и техните гости могат да се наслаждават на мохито, куба либре и много маргарити.
  • Към бар зоната има и просторен басейн, в който всеки може да утоли страстите и да намери глътка свежест, насред горещото време.
  • В отвореното пространство чрез плъзгащи врати се разкрива достъп и до кухнята. По този начин домакините многократно ще бъдат улеснени да правят шумни купони, далеч от градската среда.


Кухненски пустинен шик

Кухнята по нищо не отстъпва на стилния интериор във всяко помещение. Тя също е решена в дървесен дизайн в по-тъмни тонове. Близостта до отвореното пространство за забава дава допълнителна опция купонът да се пренесе на закрито, ако спонтанно завали.

  • В кухнята няма обособена трапезария с маса и столове. Тази функция е отредена на кухненския остров, който е проектиран така, че да събира домакинска посуда, но и да осигурява място за хранене.
  • Осветлението е много деликатно, като основно се разчита на естествената светлина, която идва през огромните плъзгащи прозорци.
  • Столчетата към кухненския остров са с екстравагантен дизайн, който обаче внася акцентът в пространството.


Спалня с великолепна гледка

От спалнята се разкрива гледка, която може да спре дъха. Едва ли има човек, който няма да се събуди с усмивка в подобна стая.

  • Прозорците и в спалнята са панорамни, за да може максимално да се използва красотата на природата.
  • Елементите в помещението отново са подвластни на дървесния дизайн.
  • Мекият текстил, изразен както в килима, така и в завивките, внася допълнителен уют.
  • Картините по стените са с изображения на гуми за коли. На пръв поглед напълно елементарни, но всъщност са изключително подходящи за цялостния интериор.

Успяхте ли да се пренесете в пределите на този уникален дом? Със сигурност няма как да останете безпристрастни към цялото изящество, което дебне от всеки ъгъл. И ако задачата да имате пустинен дом е трудна, то реализирането на подобен дизайн не изисква нищо повече от известни финанси и мъничко желание. В случай ще не знаете как сами да се справите с това, винаги може да се допитате до специалистите, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да изпратите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко конкурентни оферти. Сравнете ги и вземете информирано решение.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
27 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта