Съвременни приспособления идват на помощ в кухнята

Публикувано на 28/03/2015 от Виктория Маринова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 7 600 пъти

Лесна стъпка към една по-организирана кухня-тази симпатична щипка ви дава възможност да я поставите на хладилника за закачане на бележки. По-полезното й приложение обаче е като щипка на пликове за продукти, върху която да означите срока им на годност!


Съвременни приспособления идват на помощ в кухнята

Кухнята е едно от помещенията, в които прекарваме най-много време, затова отдадени на идеята да спестим малко нерви и усилия, ви представяме няколко интелигенти кухненски приспособления. Те ще ви вдъхновят да сътворите истински кулинарни шедьоври, а защо не и сами да измайсторите някоя симпатична кухненска джаджа? Преди да се сдобие с тези интересни помощници обаче, всяка кухня има нужда от обновяване. Заявете ремонт напълно безплатно и с помощта на квалифицирани специалисти, създайте перфектната кухня!


Технология, въплътена в кухненските прибори

За тези от вас, за които технологиите са неразделна част от кулинарията, е създадена тази лъжица, с която можете да съчетавате и двете!


Интересна джаджа за Великден

Не след дълго предстои Великден, затова ви предлагаме едно хитро решение, с което да сте сигурни, че великденските яйца ще бъдат перфектно сварени. От нас-деята, от вас-декорацията!


Удобен кухненски термометър за перфектно приготвени ястия

Със съдействието на кухненския термометър ще можете да прецените кога едно месо е готово за консумация. По този начин ще предотвратите то да стане сухо или твърде препечено.


Практична идея, която ще ви спести време

Един задължителен елемент за всяка съвременна кухня, който ще облекчи тази досадна задача.


Уникален чайник за новата ви кухня

Това невероятно приспособление ще ви топли през дъждовните вечери с чаша горещ чай. А в основата от неръждаема стомана е създадено малко свещниче, което го прави наистина неустоимо!


Интелигентни и полезни

За да прецените точното количество спагети, които са ви необходими за вечеря, на помощ идва тази кухненска джаджа. Може би това е поводът, който дълго сте чакали, за да направите една невероятна италианска вечеря! Buon appetito!

Вижте още: Кухня от бъдещето: Artematica Vitrum


Страхотна идея за здравословен начин на живот

Още един съвременен помощник в битката с килограмите-тази модерна вилица ще ви известява всеки път, когато се храните твърде бързо и по този начин ще ви помогне да регулирате хранителните си навици.

Виж още: Обзавеждане и декорация на здравословна кухня


Приспособления от бъдещето

Какво ще кажете за приложение, което да ви напътства през цялото време, докато приготвяте нова рецепта? Невероятно, но вече е факт. С негова помощ никога няма да сбъркате дозировката на продуктите и кулинарните шедьоври вече ще са мисия-постижима!


Впечатляващ уред, който премахва излишната мазнина

И докато сме на темата здравословно хранене, не можем да подминем тази интересна джаджа, която ще премахне мазнините още преди да са попаднали в менюто ви.

Всяка модерна кухня трябва да притежава поне някои от тези интелигентни кухненски приспособления. Те не само могат много да улеснят готвенето ви, но и ще спомогнат за по-добрата организация на най-важното помещение в дома. А ако ви предстои цялостно преустройство на кухнята, направете безплатна заявка в MaistorPlus, за да намерите подходящите специалисти за изпълнението й.


Тагове:

high tech

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта