5 вдъхновяващи трансформации на кухни в Ню Йорк

Публикувано на 30/07/2019 от Dessislava Usheva | Последна редакция на 19/09/2019 | Видяно 2 625 пъти

Най-добрият начин да започнете ремонта в кухнята е като потърсите малко вдъхновение. В тази статия сме ви подбрали пет интригуващи трансформации на кухни в Ню Йорк, които обхващат различни помещения – от кухненски боксове и тавани до изцяло нови решения, които променят цялостно апартамента. Разгледайте и реновираното таванско помещение на Мег Райън в Ню Йорк, за да видите какво избират звездите.

Независимо дали търсите семпло освежаване или цялостен ремонт, ремонтът на кухнята е една от най-сериозните инвестиции в дома, които бихте могли да предприемете. Тя винаги си заслужава, тъй като в кухнята прекарваме значително време ежедневно, което е пряко свързано с общото усещане за атмосферата в апартамента ни. Успешната трансформация на кухнята би могла да свърши чудеса с жилището ви и да ви подари едно ново пространство, съответстващо на нуждите и вкуса ви.

А за откриете лесно майстори за ремонта на вашата кухня, на помощ идват регистрираните изпълнители, регистрирани в платформата на MaistorPlus, до които може да достигнете като изпратите безплатна заявка за проект. Чрез нея вие получавате оферти и сравнявате предложения, разглеждате рейтинг и проучвате специалисти и то без обвързване за поръчка на услугата. Почерпете вдъхновение и разгледайте какво правят другите.


Как стария кухненски бокс може да стане модерен и слънчев

Независимо колко удобно се чувствате в стария си кухненски бокс, реновирането му в модерно и светло пространство би задало съвсем различна перспектива на вашия ден. То би рефлектирало не само върху настроението ви за сутрешно кафе, но и върху усещането за цялостна атмосфера в апартамента ви, която би могла да придобие нов и осезаемо модерен вид.

  • На снимката по-горе, малкият кухненски бокс е съществено променен чрез семпло модерно решение в черно и бяло, което преодолява проблема с препречените преди това шкафове, значително осветява помещението с нов прозорец без прегради и спестява място като намалява обема на мебелите до стената.
  • Стиловата трансформация на решението не може да не впечатли със своя изчистен дизайн и модерен стил, както и с по-добрата си функционалност. Оптималното усвояване на пространството при стената разширява плота и мястото за готвене, а пестеливите нови стенни шкафове подчертават белите стени и усещането за светлина.


Защо предприемат ремонти звездите

Сигурно сте си мислели, че звездите не правят ремонти? Разгледайте горната снимка, която представя таванското градско помещение на Мег Райън в Ню Йорк и си помислете пак. Няма как да не забележите как старомодният таван е превърнат в приветлива нова трапезария с индустриални елементи, без да губи от непретенциозния си стил.

  • Както се вижда от сравнението, пространството е чувствително подобрено чрез съчетаване на индустриален с рустик стил, постигнат лесно чрез декориране на ремонтирания таван с индустриално осветление и добавяне на масивна дървена маса и дървени шкафове.
  • Разширяването на прозорците увеличава съществено притокът на естествена светлина, което в съчетание с бялата кухненска мебел прави помещението да изглежда далеч по-светло и просторно.
  • Както наредените съдове, така и порцелановата купа с плодове на масата, придават на новата кухня допълнителен непосредствен и неподправен домашен чар, готов да посрещне своите обитатели.


Цялостна промяна на стила на апартамента

Ремонтът на кухнята в този апартамент е променил пространството и цялостното излъчване на жилището до неузнаваемост. Това е постигнато с изцяло нов проект за вътрешен дизайн апартамент и рязка промяна на стила на кухнята чрез абаносови и инокс комбинации на мебелите в съчетание с гранитен под. Новият стил на трапезната маса със столове от BDDW подчертава усещането за модернистичен дизайн, лукс и елегантност, който контрастира със спомена за предишните столове.

Издържана в сивата гама, новата кухня значително модернизира цялостната атмосфера в дома и впечатляващо преобразува идеята на оригиналната кухня.

Прочетете още: Елегантни кухни в сиво, в които ще се влюбите от пръв поглед


Усещане за модерност чрез освежаване

На пръв поглед, структурните промени в тази кухня съвсем не са съществени – наблюдава се промяна единствено в кухненския плот и абажурите, докато кухненската мебел, разположение и под са запазени и просто освежени. Независимо от това, цялостното впечатление от ремонта не може да ни остане безпристрастни към своя далеч по-изчистен и контрастен индустриален стил.

  • На първо място, фокусът на обновлението е поставен върху постигане на изчистено матово бяло единство в мебелите и кухненския остров и редуциране на фигуралните компоненти върху шкафовете, които на практика са същите, но с уеднаквена матова повърхност.
  • Ефектът на този избор е впечатляващ, още повече с добавеното индустриалното осветление и високи столчета в контрастно черно. Освеженият под допълва цветовата комбинация и по този начин ни оставя с впечатление за чисто нова кухня.

Независимо дали желаете цялостно нов дизайнерски проект или просто освежаване, потърсете вдъхновение, за да намерите решение на вашите нужди. За тази цел, не забравяйте да изпратите безплатна заявка за проект към специалистите, регистрирани в платформата на MaistorPlus. По този начин вие ще получите различни оферти, които да сравните и прочетете, за да намерите майстор, който да отговаря на вашите предпочитания и стил. Предварително ще можете да разгледате рейтингите на кандидатите, формирани от мнението на техни клиенти. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта