Впечатляващи кухненски джаджи за любителите на чай

Публикувано на 21/04/2020 от Светла Иванова | Последна редакция на 24/04/2020 | Видяно 8 618 пъти

"Господин Чай", както е кръстено малкото човече, може да внесе ведро и забавно настроение, дори в най-студения и мрачен ден. Той е идеалната компания за чаша следобеден чай. Само трябва да напълните силиконовите му панталони с любимия си чай и да го поставите на ръба на чашата, за да релаксира. "Господин Чай" е изработен от гъвкав силиконов каучук и издържа на температури от -20 до +60 градуса.

Вижте още: 12 креативни кухненски джаджи за истински кулинарни ценители


Оригинален динозавър за момчета

Оформен като динозавър с малки дупки за чая, този дозатор може да впечатли всяко малко момченце. Трябва да се отбележи, че колкото и да е впечатляваща тази джаджа, не е добра идея да я миете в миялната машина.


Сладка матрьошка за момиченца

Няма начин да не помните любимите на поколения момиченца красиво изрисувани матрьошки. Дървените кукли успяват да се сдобият със съвсем нова функция, за да спечелят симпатиите и на днешните малки принцеси. Трябва само да махнете долната част на силиконовата кукличка, за да напълните малкия дозатор с чай по ваш вкус.


Впечатлете гостите си с елегантен дозатор

Тази джаджа вече има зад гърба си редица спечелени награди за стилен дизайн. Освен че изглежда страхотно, когато използвате минималистичния дозатор, няма да имате нужда от лъжичка, за да разбъркате чая си.


Уникален робот за любителите на техниката

Изработен от неръждаема стомана, този малък приятел разполага с регулируеми рамена, за да пасне на размерите на вашата чаша. Не е ли просто очарователен?


"Катеричка рунтавелка с опашчица къделка..."

Надали съществува човек, който не обича да наблюдава очарователните животинки с големи опашки, които подскачат от клон на клон. Вече може ежедневно да се радвате на компанията на горското животинче, отпивайки от сутрешния си чай.


Впечатляващи кухненски джаджи за любителите на чай

В тези дъждовни дни чашата с чай е задължителен компонент. Всички любители на тази стопляща напитка ще потвърдят, че истинският вкус се крие в специално подбраните растения, които се продават в насипно състояние. Чаят на грамаж обаче изисква специален дозатор, който да се потопи в чашата. Ето защо днес сме подбрали най-впечатляващите джаджи за чай, които освен практични, са и безкрайно забавни. Ако пък имате нужда от освежаване на кухнята, за да отпивате топлата напитка в приятна атмосфера, не се колебайте да обсъдите вашите идеи с опитни специалисти.


За феновете на рок музика

Това със сигурност е джаджата за чай, която Джийн Симънс би искал да има в кухнята си! Езикът, превърнал се в емблема на Kiss, вече може да радва всички фенове на рока.

Вижте още: 10 полезни джаджи, които ще ви изумят


Мини чайник за истинско чаено парти!

Помните ли чайникът и чашките от "Алиса в страната на чудесата"? Нищо не пречи отново да се върнете към сладките спомени от детството и да си направите приказно чаено парти с този дозатор, вдъхновен от приказката за Алиса.

А вие обичате ли да прекарвате времето си в кухнята? Ако смятате, че един освежителен ремонт ще ви вдъхнови за нови кулинарни подвизи, не се колебайте да се свържете с опитните майстори. Направете безплатна заявка, за да получите конкурентни оферти. След като разгледате профилите на различни изпълнители и прочетете мнения за тяхната работа, ще можете да направите най-добрия избор за вашия проект!


Тагове:

Кухня

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
СОЛТИ 06
Ремонт на баня, София
77 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта