Приказни детски стаи, които ще ви омагьосат

Публикувано на 06/12/2019 от Жаклина Иванова | Последна редакция на 06/12/2019 | Видяно 2 497 пъти

Детската стая е много важна за малчуганите. Тя е убежището им от възрастните, тяхното малко местенце, където да се забавляват, веселят и играят. Когато става въпрос за обзавеждането на това специално помещение е много хубаво да знаете, че е важно да бъде олицетворение на детските мечти, занимания и предпочитания. Разбира се, че трябва да бъде светло, просторно и уютно, но нека бъде и шарено, нетрадиционно, пълно с играчки и дори странни мебели, които ще зарадват вашите малчугани.

Приготвили сме ви няколко страхотни приказни стаи, които няма как да не обикнете. За да сътворите перфектната стая за вашите деца, можете спокойно да се доверите на препоръчани интериорни дизайнери, каквито бързо и лесно ще намерите в MaistorPlus. 


Една стая за момиче и момче!

Много често се налага съжителството на момче и момиче в една стая. Въпреки че в повечето случаи всичко, което харесват е коренно различно, има варианти да се постигне компромис за общата стая.

  • Най-важното е да бъдете сигурни, че обзавеждането на стаята ще се харесва и на двете деца. Това наистина може да бъде трудно понякога, но не е невъзможно.
  • Зонирайте пространството с подходящи аксесоари, играчки. В изпълнение на задачата може да включите и спалното бельо. 
  • Запомнете, че декорирането на детската стая няма нищо общо с декорирането на спалнята, кухнята или друго помещение. Децата искат да усещат забава и веселие навсякъде около тях. Можете много лесно да им ги осигурите с цветни стени, интересни тапети или нестандартни декорации.


Огледална стая!

Как ви се струва идеята за „огледална стая“, в която всичко е свежо и симетрично? В детската стая много често се налага да спят две или повече деца. Понякога има кавги и спорове кой какво притежава. Можете да избегнете всички тези недоразумения, като условно разделите стаята на две и я обзаведете напълно еднакво, но с различни цветове и декорации. Детската стая трябва да бъде приветлива, светла и просторна. Изберете ярки и позитивни цветове, които да направят помещението невероятен кът за игра и забавления.

Вижте още: 7 оранжеви детски стаи, които отварят път към радостта


Легла горе, бюра долу!

Двуетажните легла са идеални за деца, студенти и хора, които живеят в малки стаи. В повечето случай детската стая е много по-малка от стаята на възрастните, а понякога в дома няма достатъчно помещения, за да може всяко дете да спи отделно. Именно затова с всичките си предимства, двуетажните легла са перфектният избор за вашите малчугани.

  • С тях спестявате много място, защото в стаята има възможност да спят двамата или повече души.
  • А как ви се струва идеята да сложите бюро под леглото? Несъмнено странна на пръв прочит, но ако се замислите ще видите колко оригинална е. Разполагайки тяхното кътче за учене отдолу, вие им осигурявате една по-различна атмосфера в помещението.


Замъкът е чудесен избор за всяка принцеса!

Замислете се колко невероятно ще се чувства вашето малко момиченце, ако живее в замък. Розов и блестящ – точно както в приказките. Детската стая със сигурност ще се превърне в най-страхотното любимо място на света, а игрите там ще бъдат забавни, интересни и безкрайни.

  • Идеята при това обзавеждане е във вътрешността на замъка да бъде разположено леглото на детето, а стълбичките да водят към горния етаж, където да има малка площадка за игра и веселие.
  • Като бонус към разкошния замък може да добавите лепенки, тапети или стикери на обичаните принцеси от Дисни. По този начин ще подарите на вашето дете усмивки, магия и любимо кътче, където да изживее една красива приказка.

Всяка инвестиция в неща, които ще накарат децата ви а сияят, наистина си заслужават. Подарете им красиво място, в което те ще бъдат щастливи. На помощ в цялостното обзавеждане на детската идват опитните мебелни специалисти, регистрирани в MaistorPlus! По всяко време може да направите заявка при нас, при това напълно безплатно. Сравнете офертите, които ще получите в отговор на запитването си и се спрете на тази, която вярвате, че максимално ще се доближи до мечтаната стая за вашите деца.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта