Кой е най-подходящият цвят за вашата спалня

Публикувано на 31/07/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 21 355 пъти

Хората, които избират жълтия цвят, обикновено са перфекционисти и мечтатели. Въпреки че са надарени със способността да успокояват и предразполагат околните, те самите имат нужда от повече време за релакс и сън.


Бъдете ексцентрични с оранжево

Оранжевият цвят издава за собственика, че е социален човек, обичащ приключенията. Всички нюанси на портокаловото се асоциират с топлота и ентусиазъм. Ако се чувствате привлечени от тази багра, значи ви е време да добавите малко забавление в живота си.


Успокойте сетивата със зелено

Зеленото от край време се слави като пълноценен цвят. Хората, които го избират, са търпеливи, а хаотичният живот ги изкарва от равновесие. Затова те се опитват да компенсират липсата на спокойствие в ежедневието с дзен спалня.


Вижте още: Големи идеи за малка спалня


Дайте си почивка със сиво

Ако сте сред почитателите на сивото, то лесно бихте се впечатлили от минималистичен дизайн и високотехнологични джаджи. Стените, боядисани в сив цвят, създават усещане за спокойствие и отдалеченост от света. Нюансът е изключително подходящ за хора със забързано ежедневие, които вечер си мечтаят за няколко часа тишина.

Вижте още: 5 начина да се събуждате по-щастливи в спалнята


Кой е най-подходящият цвят за вашата спалня

Забелязали ли сте как един цвят може да повлияе на настроението ви? Въпреки че съществуват неписани правила относно нюансите, които са най-подходящи за спалня, всеки човек има собствени предпочитания и вкусове. Не трябва да забравяте, че в тази стая прекарвате голяма част от времето си, затова е от изключително значение багрите да са в пълна хармония с вашия характер. Подготвили сме ви няколко основни цвята, които носят определена символика, за да изберете най-подходящия за вас. Що се отнася до боядисване на спалня, може да се доверите на нашите квалифицирани специалисти, които ще ви помогнат с преобразяването ѝ.


"Гмурнете" се в необятното синьо

Макар синята боя да се предлага в най-различни нюанси, то всичките ѝ фенове имат по нещо общо - нужда от повече хармония. Те обичат да чистят и организират дома си по начин, който ще им улесни всекидневните задължения. Ако сте се спрели на този цвят, може би ее добре да обособите и допълнително място за съхранение на важните за вас неща.


Отпийте чаша гореща мока

Изборът на този пастелен тон означава, че сте здраво стъпили на земята. Цените простите неща и с любов декорирате дома си. Ако се чувствате привлечени от нюансите на кафе, то значи трябва да забавите темпото и да прекарвате повече време сред природата.

Избрахте ли най-подходящия цвят, с който да боядисате и освежите спалнята си? Потърсете професионалист в тази сфера, който да ви помогне да осъществите всичките си интериорни идеи. В MaistorPlus имате възможност да направите безплатно запитване и да сравните офертите и репутацията на различни майстори.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
48 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта