4 вълнуващи идеи за декорация на градината

Публикувано на 26/05/2020 от Вероника Ценкова | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 5 793 пъти

Ако искате да подберете подходящи декорации за вашата градина... Да я превърнете в пространство с позитивно настроение... Да внесете вашата артистичност и характер в екстериора...? Днес сме подбрали няколко вълнуващи идеи за декорации, които ще ви предоставят възможността да се отдадете на вашата креативност и да преобразите градината. Надяваме се да почерпите вдъхновение от тези простички за изпълнение идеи за декоративни елементи и да се отдадете на приятното им изпълнение.

Ако пък имате нужда от съдействие за постигането на красива и цветна градина, можете да се обърнете към професионалистите по озеленяване, регистрирани в нашия сайт. Те с радост ще ви съдействат да реализирате вашето собствено виждане за градинския ви кът и при необходимост ще ви предоставят допълнителни съвети за неговия облик.


Изрисувани камъчета

Можете да постигнете оригиналност в екстериора на градината с помощта на изрисувани камъчета.

  • Такива можете да закупите в най-различни размери и рисунки. Или пък самите вие да развихрите въображението си и да ги оцветите.
  • За целта са ви необходими акрилни бои или перманентни акрилни маркери. Като най - подходящи са камъните с кръгла форма и по-обширна повърхност. Най-подходящия цвят за рисуванe върху камъни е белия, но можете да заложите на жълто, синьо или зелено, които ще се впишат в градинската обстановка. Интересни са рисунките на мандали, животни, есенни листа или цветчета.
  • С подобна декорация ще изразите вашата индивидуалност и ще внесете радостна атмосфера и позитивно настроение в двора.

Вижте още: Декорацията – творческо удоволствие и в градината


Огледало в градината

Можете да поставите огледало в градината като вълнуващ акцент на вашата декорация. 

  • Имате възможност да експериментирате с различни форми и рамки. Такива в античен, винтидж или готически стил, или да го поставите стратегически, така че да изглежда сякаш в градината има допълнителна външна част.
  • Ако разполагате с малко пространство, ще придадете илюзията за дълбочина. Огледалото спомага за отражението на светлината в тъмните ъгли и по този начин ще съживите обстановката.


Къщичка на феи

Ако искате да внесете артистичност във външното пространство на вашия дом, то тогава можете да използвате за декорация къщичка на феи.

  • Към нея можете да добавите всякакви миниатюрни елементи като вратички, дървени малки стълбички, фигурки на гъбки или гномчета.
  • Имате възможност да развихрите вашето въображение и да ги аранжирате според вашите предпочитания.
  • Подходящо е да подберете саксии или контейнер, в който да ги поставите. Или да подберете подходящо място до някое дърво в двора. По този начин ще създадете един приказен оазис насред градината, на който всеки ще се възхищава.

Вижте още: Лесни и ефектни идеи за декорация на градината


Светещо трупче

Светлата нощем градина е изключително красива. И ако се чудите как да постигнете този ефект и гостите ви, и самите вие да се радвате на нощните светлини в градината, можете да заложите на светещо трупче в двора.

  • Това е една изключително нестандартна декорация, но точно това я прави толкова уникална и привличаща.
  • Можете да го поставите навсякъде, където сметнете за подходящо. Денем изглеждат като обикновени трупчета, но привечер блясъкът на градинската светлина превръща градинската пътека в приказка.

Намерихте ли нови и вълнуващи идеи за вашия градински кът? И все пак ако се нуждаете от съдействие за тяхната реализация или съвети за обстановката в двора, можете по всяко време да се консултирате с доказаните специалисти, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността напълно безплатно да направите заявка за проект. След като получите офертите, ще имате възможност да ги сравните и да изберете онази, която пасва максимално до вашите изисквания и предпочитания.


Тагове:

Двор

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта