Романтични рози в английски стил за вашата модерна градина

Публикувано на 28/05/2020 от Атанас Янев | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 2 325 пъти

Лятото е все по-близо. А с него идва и желанието да имаме приказна градина. За да стане тя факт, сме ви приготвили едно разкошно цвете, подходяща за всеки двор - розата.

Днес сме ви приготвили интересни и практични съвети за това как да използвате различни видове рози в английски стил, за да облагородите вашето градинско пространство. Тези цветя не изискват особени грижи, но трябва да бъдат гледани с много любов. Само така, те са готови да отвърнат със същото и да бъдат истинска наслада за сетивата.

И все пак, ако не сте достатъчно смели, за да се впуснете сами в разкрасяването на двора си, на сайта на MaistorPlus винаги можете да намерите информация за регистрираните в нашата платформа опитни и доказани изпълнители, да разгледате техните бизнес страници и мненията на различни клиенти за работата им, при това – напълно безплатно.


Старите английски рози – класиката си е класика

Старите английски рози са с пищни венчелистчета, нежни цветове и аромат на деликатен парфюм – това са цветя, които ще променят градина ви.

Те са изключително издръжливи и имат способността да повтарят своя цъфтеж, което ги прави особено предпочитани сред градинарите, които знаят какво точно търсят и къде да го намерят.

Букетът от рози, който ще ви представим в тази статия, включва два вида рози в стар английски стил с меко оцветяване на кайсии, които са невероятно издръжливи, специални и красиви:  

  • Лунна светлина (Moonlight) в Париж
  • Кардинг Мил (Carding Mill)


Никой не може да устои на Moonlight в Париж

Кой би могъл да устои на роза с име като Moonlight в Париж? Веднага ви навява асоциации с нежни цветове, сатенени венчелистчета и неповторим аромат.

  • Това растение има романтични цветчета от английска роза (26-40 венчелистчета на цвете), които варират от наситена кайсия със златист нюанс до светло розово.
  • Интензивният аромат на роза се усеща навсякъде около нея.
  • Въпреки че буквалният превод на този вид стара английска роза е „лунна светлина“, въпросното цвете предпочита слънчево място. Moonlight в Париж е готова да посрещне гостите ви и със сигурност никой не може да й устои!


Кардинг Мил (Carding Mill) е само за ценители

В предлаганата от нас колекция от английски рози присъства Кардинг Мил (Carding Mill).

  • Открита от Дейвид Остин, Carding Mill предлага буйни цветя със средно 80 венчелистчета в топли нюанси на розово, кайсиево и жълто.
  • Младите пъпки са с мек оранжев цвят и леки жълти тонове, като цветовете омекват с развитието на цветята.
  • Цънало цвете включва около 80 венчелистчета в нюанси на наситено кайсиево розово с бледожълти долни страни.
  • Богатият аромат на необикновено спокойствие и свежест е прекрасна добавка към очарованието на този вид английска роза.
  • Carding Mill има прави стъбла и бързо образува заоблен храст с височина 120 см. х ширина 90 см., който има дълга продължителност на цъфтеж.

Вижте още: Правилно аранжиране на цветя в лятната градина


Вашата модерна градина се нуждае от романтиката на розите в английски стил

С невероятните видове английски рози, които ви представихме в тази статия, във вашата модерна градина винаги ще цари лятно настроение и специфична атмосфера, която лесно може да бъде усетена и забелязана.

В случай че имате нужда от професионално съдействие, винаги може да се консултирате със спциалистите по озеленяване, регистрирани при нас. Освен това в сайта ни по всяко време можете да направите безплатна заявка за проект - за обновление на градината, кухнята, банята, дневна, спалнята или друга зона във вашия дом. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги и изберете най-подходящата за вас.


Тагове:

Двор

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта