Уникални технологии за хобито ви, които трябва да имате

Публикувано на 28/06/2017 от Елица Мартинова | Последна редакция на 24/04/2018 | Видяно 2 846 пъти

Представяме ви изключителното яке с марка Ravean. Първата му функция, която ще ви привлече, е, че то се затопля и прави престоя ви навън по-приятен, независимо от сезоните. Батерията на тази уникална дреха ще ѝ позволи да ви топли в продължение на 10 часа през хладните месеци.

Но това е една доста позната и вече развита функция. Това, което прави якето специално е вградената му smart технология, чрез която то може да зарежда устройствата ви – таблети, телефони и дори компютри. Производителите твърдят, че при пълна батерия на якето то може да зареди смартфона ви до шест пъти, ако не използвате функцията за подгряване.

Вижте още: Technogel осигурява отлична релаксация по време на сън


Уникални технологии за хобито ви, които скоро ще може да си купите

В случай че сте запалени фенове, които биха дали всичко, за да притежават уредите, които са последен писък на модата в бранша, задължително трябва да прочетете тази статия. Ще видите, че високите технологии се разпростират дотолкова, че вече не се прилагат единствено в големите и скъпи уреди в домовете ни. Те са станали основна част от живота ни, така че скоро ще можем да ги намерим и в обикновени неща като якето ни, например.

Ако пък сте „на вие“ с техниката и отдавна отлагате ремонта на уредите си вкъщи, не се отчайвайте, а се свържете с професионалистите, специализирани в ремонта на електроуреди. В сайта на MaistorPlus ще откриете списък с изпълнители, техните контакти и кратко представяне.


Конструктор от роботи

Какво си представяте, когато чуете за конструктор от малки роботи? Иска ли ви се веднага да започнете да сглобявате свое собствено изобретение? Тази прекрасна джаджа ви дава тази възможност. Но най-хубавото е, че след като се порадвате на творението си, може с лекота да го разглобите и да започнете нов проект.

Както подсказва и името му, конструкторът от роботи CELLROBOT представлява отделни сферични машинки, които пасват една към друга безупречно. Всяка клетка разполага с 360-градусов сензор за движение, свой собствен мини серво мотор и приемник за управление. Сглобени заедно, клетките се управляват от „устройство-майка“, което впряга силите на всеки робот в единно движение, което вие сте задали. Така с един и същи комплект от части може да сглобите каквото си пожелаете – от движеща се къща, до мотоциклет, кораб и пр.


Мини Wireless слушалки, които живеят с телефона ви

Представяме ви слушалките Skybuds, чиито живот минава без излишни кабели. Те са мини говорители и наподобяват устройствата, помагащи на хора с проблемен слух. Особеното при тях е, че посредством специален кейс, те се прикрепват към вашия телефон и се зареждат по този начин.

Skybuds са част от проектите на платформата KickStarter, където изобретателни потребители набират средства за реализацията на своите идеи.

Трябва да отбележим, че тези слушалки са изработени специално за потребителите на iPhone. Те идват със стилен кейс, пригоден за устройства с iOS. След като поставите апарата си в този калъф, в долната му част остават гнезда за слушалките Skybuds. Целта на производителите е да спести на хората разнасянето на излишни кабели и зареждащи станции.


Умна каска

Тази джаджа е особено подходяща за любителите на зимните спортове, на адреналина и височините. Това е smart каска, която побира в себе си всичко, което ще ви трябва, докато се катерите, спускате или летите.

Освен масивната си конструкция, която отговаря на най-високите изисквания за сигурност, под горния си слой тази каска разполага с много функции. Тя има вградена камера, с която ще можете да снимате приключенията си. Когато практикувате хобито си с група приятели, ще може да общувате с тях посредством радиостанцията, вградена в каската. Тя разполага и с надежден GPS, мощен фенер, a за меломаните производителите са предвидили и bluetooth слушалки, които могат да възпроизведат плейлистата на вашия телефон.


Хитра камера за авто ентусиасти

Тази чудесна джаджа ще стане най-желаното приспособление за всички от вас, които обичат да шофират и да снимат преживелиците си на пътя. В морето от опции за заснемащи устройства, бостънската компания Waylensе предлага на пазара продукт, който наистина заслужава внимание.

Тази авто джаджа е изключително удобна, защото има сензори за движение и скорост и започва да снима автоматично, щом нещо интересно ви се случи на пътя. В допълнение, благодарение на високите си технологии, при възпроизвеждането на клипчетата, камерата показва скоростта и мястото, където е сниман клипът, ъгълът на завиване, ускорението и др.

За да привлекат клиентите си, производителите са заложили и матрица от критерии, с която камерата да подбира най-интересните ви клипчета.

Вижте още: Машините за сладолед - практични или излишни за домакинството?

Сигурни сме, че тези нови джаджи са ви впечатлили и дори са вдъхновили онези от вас, които за запалени по високите технологии. През 2016 г. повечето от тях да бяха пуснати на пазара.

Ако приказките за високи технологии ви потискат, вместо да ви радват, вероятно имате нерешени проблеми с някой от уредите си вкъщи. Не се отчайвайте, а потърсете съдействие от експертите в областта, регистрирани в MaistorPlus. При нас ще откриете списък с професионалисти, кратко представяне и мнения от изпълнението на други поръчки. Ако пък не ви се правят задълбочени справки, винаги можете да заявите проект и да сравните условията, които ви предлагат различните майстори.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта