Хитра камера за авто ентусиасти

Последна редакция на 01/05/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 762 пъти

Тази чудесна джаджа ще стане най-желаното приспособление за всички от вас, които обичат да шофират и да снимат преживелиците си на пътя. В морето от опции за заснемащи устройства, бостънската компания Waylensе предлага на пазара продукт, който наистина заслужава внимание.

Тази авто джаджа е изключително удобна, защото има сензори за движение и скорост и започва да снима автоматично, щом нещо интересно ви се случи на пътя. В допълнение, благодарение на високите си технологии, при възпроизвеждането на клипчетата, камерата показва скоростта и мястото, където е сниман клипът, ъгълът на завиване, ускорението и др.

За да привлекат клиентите си, производителите са заложили и матрица от критерии, с която камерата да подбира най-интересните ви клипчета.

Вижте още: Машините за сладолед - практични или излишни за домакинството?

Сигурни сме, че тези нови джаджи са ви впечатлили и дори са вдъхновили онези от вас, които за запалени по високите технологии. През 2016 г. повечето от тях да бяха пуснати на пазара.

Ако приказките за високи технологии ви потискат, вместо да ви радват, вероятно имате нерешени проблеми с някой от уредите си вкъщи. Не се отчайвайте, а потърсете съдействие от експертите в областта, регистрирани в MaistorPlus. При нас ще откриете списък с професионалисти, кратко представяне и мнения от изпълнението на други поръчки. Ако пък не ви се правят задълбочени справки, винаги можете да заявите проект и да сравните условията, които ви предлагат различните майстори.

Свързано:

Уникални технологии за хобито ви, които трябва да имате