5 модерни тенденции в осветлението за 2022 година

Публикувано на 30/12/2021 от Теди Демирева | Последна редакция на 30/12/2021 | Видяно 2 005 пъти

Стая с отлична декорация, но без добро осветление може да няма добър дизайн. Осветлението е от съществено значение и прави всичко в нашия дом различно. Вижте тези топ 5 тенденции в осветлението за идващата 2022 година, които са както функционални, така и декоративни.


Месинг

Месингът отдавна се използва за осветителни тела, но всяка година се връща като тенденция в интериорния дизайн. Месингът добавя известна нотка на пищност и модернизъм към останалите детайли, правейки ги да изглеждат уникални.


Геометрични форми

Използването на геометрията в осветлението се използва често в интериорния дизайн и е особено актуално в последните години. Шестоъгълниците, както и многоъгълниците, често се използват в центъра на тавани или стени.


Декоративно осветление

Макар да няма съществена функционалност, декоративното осветление създава по-привлекателен интериор. То често се използва за създаване на определена атмосфера, тъй като не осветява много, но придава по-шикозен и луксозен щрих.


Черни лампи

Черното се завръща в тенденциите за осветление за 2022 г. То започна да се използва повече през миналата година и работи много добре в по-неутрални и минималистични дизайни. Прави основния дизайн в много по-елегантен, а и черното винаги и навсякъде изглежда добре.


Ексцентричност

Една от големите тенденции в осветлението за следващата година са лампите, пълни с ексцентричност, които контрастират в стаи със семпъл дизайн. Става дума за необичайна по форма лампа, голяма и привличаща вниманието.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта