Страхотен апартамент с дървен интериор в Тел Авив

Публикувано на 08/01/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 6 606 пъти

Този игрив и обзаведен изключително живописно апартамент се намира в центъра на Тел Авив. В момента се продава за 1.9 милиона долара. Апартаментът е кръстен TLV Get Away, защото е откъснат от забързаното градско ежедневие. Той осигурява отлична среда за живот и въвежда в един свят на положителни мисли. Всичко това е възможно благодарение на дизайна, цветовете и декорациите, които превръщат това място в дом.

Вижте още: Интериорен справочник за дневна


Изчистен интериор, съвременен дизайн

Апартамент TLV Get Away е връх в съвременния архитектурен и интериорен дизайн. Въпреки че е малък и компактен, интериорът му е много изчистен и подреден. Няма остри ъгли, само заоблени повърхности. Това го превръща в едно изключително уютно място. Ярките цветове на декорациите и мебелите оживяват всяко помещение. От друга страна в апартамента преобладават неутралните цветове, които се комбинират отлично с контрастиращи тонове и нюанси.


Оригинални акценти

Чудати декорации украсяват жилищното пространство-забавни играчки, пъстри вази, няколко декоративни елементи за стимулиране и дори повишаване на креативността. Тази жизнена среда е идеална за един млад човек, които търси вдъхновяващ нов дом.


Изчистена спалня

В апартамента няма врати, само едно разделение за уединение в спалнята. 

Вижте още: Къщата на семейство Флинстоун


Място за отдих

Уникално кътче, което предразполага към отмора и релакс!


Дървената кухня

Интериорът е почти "опакован" в дърво. Изобилието от дърво създава чувство за топлина в този дом. Невероятно е как дървото продължава в един непрекъснат поток от пода до тавана и създава усещане сякаш обгръща стаята.


Компактна баня

Отново виждаме запазване на стила, дървото е застъпено във всяко едно кътче и създава топлина навсякъде. Всеки предмет има точна и ясна функция, няма излишни предмети, които да натоварват декора.

Вижте още: Компактни дървени къщи за студенти

Подобен стил и класа няма как да не са ви пленили. Приближете вашия дом към мечтания от вас интериорен дизайн. На помощ идват професионалистите, които ще ви придружат и напътстват във всяка стъпка. Пуснете безплатна заявка, описвайки желанията си и изберете най-атрактивната оферта към вас.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта