Страхотен апартамент с дървен интериор в Тел Авив

Публикувано на 08/01/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 4 828 пъти

Този игрив и обзаведен изключително живописно апартамент се намира в центъра на Тел Авив. В момента се продава за 1.9 милиона долара. Апартаментът е кръстен TLV Get Away, защото е откъснат от забързаното градско ежедневие. Той осигурява отлична среда за живот и въвежда в един свят на положителни мисли. Всичко това е възможно благодарение на дизайна, цветовете и декорациите, които превръщат това място в дом.

Вижте още: Интериорен справочник за дневна


Изчистен интериор, съвременен дизайн

Апартамент TLV Get Away е връх в съвременния архитектурен и интериорен дизайн. Въпреки че е малък и компактен, интериорът му е много изчистен и подреден. Няма остри ъгли, само заоблени повърхности. Това го превръща в едно изключително уютно място. Ярките цветове на декорациите и мебелите оживяват всяко помещение. От друга страна в апартамента преобладават неутралните цветове, които се комбинират отлично с контрастиращи тонове и нюанси.


Оригинални акценти

Чудати декорации украсяват жилищното пространство-забавни играчки, пъстри вази, няколко декоративни елементи за стимулиране и дори повишаване на креативността. Тази жизнена среда е идеална за един млад човек, които търси вдъхновяващ нов дом.


Изчистена спалня

В апартамента няма врати, само едно разделение за уединение в спалнята. 

Вижте още: Къщата на семейство Флинстоун


Място за отдих

Уникално кътче, което предразполага към отмора и релакс!


Дървената кухня

Интериорът е почти "опакован" в дърво. Изобилието от дърво създава чувство за топлина в този дом. Невероятно е как дървото продължава в един непрекъснат поток от пода до тавана и създава усещане сякаш обгръща стаята.


Компактна баня

Отново виждаме запазване на стила, дървото е застъпено във всяко едно кътче и създава топлина навсякъде. Всеки предмет има точна и ясна функция, няма излишни предмети, които да натоварват декора.

Вижте още: Компактни дървени къщи за студенти

Подобен стил и класа няма как да не са ви пленили. Приближете вашия дом към мечтания от вас интериорен дизайн. На помощ идват професионалистите, които ще ви придружат и напътстват във всяка стъпка. Пуснете безплатна заявка, описвайки желанията си и изберете най-атрактивната оферта към вас.Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Сухо строителство, София
34 извършени проекта
РемСтрой
Отопление и климатизация, Варна
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Сухо строителство, София
34 извършени проекта
Ивайло Иванов
Сухо строителство, София
Ваяни ЕООД
Строителство на сгради, София
1 извършен проект
Саморазливна замазка, подово
Отопление и климатизация, София