Къщата на семейство Флинстоун

Публикувано на 02/12/2014 от Адриана | Последна редакция на 23/08/2016 | Видяно 15 617 пъти

Цялата къща е направена в стил ’’Каменна ера’’. Трапезарията е просторна, а прозорците са големи. Плотът на масата е от истинска скала, оформена в неправилен кръг. Плетените столове се вписват много добре в архаичната атмосфера. Трапезарията е декорирана със свещник и популярните за Малибу вечнозелени растения.


Къщата на семейство Флинстоун

Искате ли да живеете в къщата на семейство Флинстоун? Това не е невъзможна мечта, ако сте готови да заминете за Малибу и разполагате с поне 3,5 милиона долара. Точно толкова струва домът, реализиран по модела на къщата на Фред и Уилма от едноименното детско. Каменната къща е собственост на американския продуцент и актьор Ди Кларк. Сега той продава това творение на изкуството с невероятна гледка към Тихия Океан, Лос Анджелис и планината Бони. Представяме ви всички стаи от това интересно жилище, а вие сами решете дали бихте живяли там.

Вижте още: Компактни дървени къщи за студенти


Кухня

Вероятно много от вас биха се отказали да живеят в подобна къщата, защото смятат, че условията са първобитни?! Но изобретателят Ди Кларк доказва, че симбиозата между архаично и модерно е напълно възможна. В кухнята можете да откриете всички удобства, от които имате нужда. В нея има топла и студена вода, електрическа фурна, хладилник, достатъчно място за всички съдове и допълнителни електроуреди.


Всекидневна

Всекидневната е стаята, в която прекарваме най-много време. Тя е сред най-уютните и най-красивите в цялата каменна къща. Във всекидневната има голям и мек диван, огромен фотьойл и малка, но много красива стъклена маса. Гледката от тази стая е право към Тихия Океан. Ако някога се отегчите да гледате през огромния прозорец, можете да пуснете телевизора, разположен в красив скален шкаф.


Спалня

В спалнята има едно по-голямо легло и две по-малки. Те са съвременни и много удобни. Цветът на чаршафите и калъфките е в тон с този на скалите, от които е изградена къщата. Прозорците на тази стая са по-малки, за да не пречи светлината по време на сън. Спалнята е декорирана с красиви нощни лампи от двете страни на по-голямото легло и нощни шкафчета, направени от скала.


Баня

Банята в тази къща не отстъпва по стил на нито едно от другите помещения. Тя е достатъчно просторна. В нея има душ, мивка, огледало и дори вана. Докато се къпете във ваната, можете да наблюдавате през малкия прозорец красивата планина Бони.


Двор

Дворът към хубавата къща е близо 23 акра. От входа на къщата през целия двор се простира дълга и тясна каменна пътека. От двете й страни има вечнозелени растения, които са популярни за този район. В различните части на двора гледката е разнообразна. Вие избирате дали да се любувате на красивия океан или да се възхищавате на забързания Лос Анджелис.

Вижте още: Живот в сламена къща


Време е за реализация на вашите идеи

Ако каменната къща на Ди Кларк в Малибу ви е харесала, но не можете да си позволите да я закупите, то тогава можете да приложите на практика поне някои от красивите идеи за обзавеждане и декориране на дома. Не забравяйте, че в MaistorPlus.com ще откриете подходящ специалист за всеки ваш домашен ремонт или интериорен проект. Направете безплатно запитване в платформата, сравнете офертите и репутацията на изпълнителите и бъдете с една идея по-близо до вашата представа за мечтан дом.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта